TRENUTAK ISTINE U ABA LIGI: Evo zašto je meč u Podgorici od velike važnosti
Foto: Starsportphoto

TRENUTAK ISTINE U ABA LIGI: Evo zašto je meč u Podgorici od velike važnosti

Sport -

Sportska fešta je bolja sa kvotama u Meridianu!

Gledate u ponudu kladionice Meridian i ne znate koje parove da iskoristite za implementaciju svog sportskog znanja?

Mogućnosti su velike, na „meniju“ su najjače sportske fudbalske lige, kao i nastavak borbe u domaćem šampionatu. Ali, i jedna jako interesanta košarkaška utakmica koja može da odluči dalji tok sezone u regionalnim okvirima.

***1 KLIK DO 1.500 DINARA***

Znamo da je već sada primaljivo i da odmah želite da pređete na naše predloge, ali pre toga, spremili smo jednu interesantnu ponudu koju ne možete da odbijete: sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs, zbog činjenice da samo na ime registracije dobijate NEVEROVATNIH 1.500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE!!!

Nakon što se registrujete uz promo kod Kurir, na vaš nalog automatski stiže 500 dinara, a ukoliko istog dana uplatite depozit u iznosu od 200 RSD – dobijate dodatnih 1.000 dinara za online kladjenje!

Kao što možete videti kladionica Meridian uvek misli na sve, a sada prelazimo na mečeve koji će izazvati prave potrese za vikend.

BARNSLI – FULAM, subota 13.30

Tipovi i kvote: kec 5.80, iks 4.30, dvojka 1.60

Aleksandar Mitović je napravio jednu utakmicu pauze kada je u pitanju trka za što bolji skor na listi strelaca engleskog Čempionšipa. Međutim, brzo je usledio odogovor. Napadač Fulama nije uspeo da zatrese mrežu Blekburna, ali je zato načeo mrežu Kardifa za ubedljivu pobedu odmah u narednom kolu. Sada na red dolazi meč koji može biti prava poslastica za „Mitrogola“. Duel sa ekipom koja nije pokazala niša u dosadašnjem delu sezone. Fudbaleri Barnslija su trenutno pretposlednjeplasirani tim drugog po rangu engleskog šampionata i teško da može uspešno da odoli ekipi koja u svojim redovima ima golgetera kakav je Mitrović.

Predlog za igru: 2&2-4

Kvota u Meridianu: 2.45

SAMPDORIJA – JUVENTUS, subota 18.00

Tipovi i kvote: kec 5.20, iks 3.95, dvojka 1.70

Slično kao i Mitrović, Dušan Vlahović se nalazi u manjoj golgeterskoj krizi, ali ništa alarmantno kada je reč o napadaču takvog kalibra. „Sedmica“ Juventusa je dve utakmice u nizu bez gola, ali sledi duel koji može kompletnu situaciju da promeni iz korena. Rival je Sampdorija koja se trenutno nalazi na tek 15. mestu italijanske Serije A, sa opravdanim strepnjama da bi novi poraz mogao da je uvuče u zonu ispadanja. Da li će Juventus na krilima Vlahovića dodatno unesrećiti navijače tima iz Đenove?

Predlog za igru: 2&2+

Kvota u Meridianu: 2.10

***1 KLIK DO 1.500 DINARA***

BUDUĆNOST – PARTIZAN, nedelja 19.00

Tipovi i kvote: kec 1.80, dvojka 1.90

Borba za prvo mesto u ABA ligi se opasno zakuvala! Za to su zaslužni rezultati iz prethodnog kola. Partizan je na krilima Alekse Avramovića razmontirao Crvenu zvezdu, dok je Budućnost neočekivano poražena od Zadra na gostujućem parketu. Situacija na tabeli je sledeća: Partzian je trenutno prvi sa skorom od 17 pobeda i 3 poraza, Zvezda je na jednom mestu ispod sa sličnim skorom, ali utakmicom manje, dok Budućnost ima 14 pobeda i četiri poraza. Tačnije dve utakmice manje od prvoplasiranog tima. Zbog svega navedenog utakmica u Podgorici može mnogo toga da nam otkrije. Ne treba posebno da objašnjavamo koliko prvo mesto i prednost domaćeg terena znači u plej-ofu ABA lige... Biće mnogo uzbuđenja, a očekuje se da do samog kraja bude neizvesno.

Predlog za igru: H2, granica 1.5

Kvota u Meridianu: 1.80

METALAC – CRVENA ZVEZDA, pondeljak 15.55

Tipovi i kvote: kec 9.20, iks 5.60, dvojka 1.25

Crveno-beli igraju odlično u domaćem šampionatu, ali je prvoplasirani Partizan još uvek na dva boda udaljenosti. Zato izabranici Dejana Stankovića nemaju pravo na kiks, bez obzira što igraju protiv tima koji je na pretposlednjem mestu Super lige Srbije. Metalac nije ni nalik onog tima koji je prošle sezone bio stabilan na sredini tabele, ali uvek ne manjka motiva kada se igra protiv tima koji igra važnu ulogu u drugom po rangu evropskom takmičenju. Da li Crvena zvezda može uspešno da nastavi poteru za večitim rivalom na tabeli domaćeg prvenstva?

Predlog za igru: 2&3+

Kvota u Meridianu: 1.65

*Napomena: kvote su podložne promenama

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track