PIKSI I “ORLOVI” RAČUNAJU NA TEBE: Igraj za Katar – Meridian te vodi na Svetsko prvenstvo!
Foto: Promo

PIKSI I “ORLOVI” RAČUNAJU NA TEBE: Igraj za Katar – Meridian te vodi na Svetsko prvenstvo!

Sport -

Kladionica Meridian je odlučila da olakša put do početka Svetskog prvenstva

Nakon plasmana fudbalske reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo koje će se ove godine održati u Kataru, neopisiva euforija zavladala je u našoj zemlji. Vera se vratila, očekivanja su velika, a nestrpljenje je ono što će nas do novembra “mučiti”.

IGRAJ ZA KATAR – POKLON 1.500 RSD

Ipak, nedavno je u medijima odjeknula senzacionalna vest – kladionica Meridian je odlučila da olakša put do početka Svetskog prvenstva, pa će od 1. aprila organizovati do sada NEVIĐENO TAKMIČENJE NA OVIM PROSTORIMA!

Priliku da učestvuju imaju svi, a ono najvažnije je da pobednik može biti svako!

Epilog se već zna: MERIDIAN VODI NA MUNDIJAL!

Jedino što je potrebno da uradite je da se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, pratite Meridian na društvenim mrežama - i to je sve!

Na vreme ćete biti obavešteni o takmičenju uz koje će vreme proleteti, a vi nećete ni biti svesni kako ćete se brzo naći u Kataru - na tribini, dok bodrite “Orlove” i pomažete im da ispišu nove stranice fudbalske istorije!

I zato, dileme više nema – već danas otvorite korisnički nalog, preuzmite bonus dobrodošlice u iznosu od 1.500 dinara i spremite se da IGRATE ZA KATAR!

A u međuvremenu... Ne zaboravite da čekirate i SPECIJAL ZA MUNDIJAL!

Da li ste znali da već sada možete igrati na “Orlove” i prognozirati da osvajaju šampionat? Ako nam ne verujete, pravac meridianbet.rs jer vas za ovu igru čeka najveća kvota na svetu - 150!

Naravno, to nije sve! Verujemo da heroja Srbije ništa ne može sprečiti da i u Kataru rešeta protivničke mreže, pa otuda i ponuda da će Aleksandar Mitrović biti najbolji strelac prvenstva - kvota 35.

IGRAJ ZA KATAR – POKLON 1.500 RSD

Ne zaostaje ni Dušan Vlahović za koga očekujemo da golgetersku seriju nastavi i u dresu Srbije, a da će baš on biti najbolji strelac prvenstva kvota je 40!

I za timske igrače Meridian je spremio posebnu ponudu: ako verujete da će Srbija postići najviše golova u svojoj grupi - iskoristite kvotu 3.50, a ako mislite da će biti pobednik grupe čeka vas kvota 7.00.

Sve igre iz specijala “Srbija – Svetsko prvenstvo 2022” pogledajte na sajtu meridianbet.rs i ne zaboravite da od sada IGRATE ZA KATAR!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track