Odličan dan da se rezerviše mesto u avionu za Katar uz najjače kvote na svetu na Čelsi, Inter i Bešiktaš
Foto: Profimedia

Odličan dan da se rezerviše mesto u avionu za Katar uz najjače kvote na svetu na Čelsi, Inter i Bešiktaš

Sport -

Nigde nećete naći veće

Danas ključa. Ponuda fudbalskih mečeva je velika, prava poslastica za kladioce.

Bukmejkeri Mozzarta izabrali su za subotu tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojka na Čelsi u Sautemptonu, potom jedinice na Inter u okršaju sa Veronom, odnosno Bešiktaš koji ima posle sa Alanjom. Ovi koeficijenti značajno mogu da vam asistiraju da pogodite najveću kvotu i budete jedan od 122 srećnika koji će sa Mozzartom da putuju na Mundijal i gledaju meč Srbija – Brazil.

Duele Serije A i turske Superlige možete da gledate uživo (besplatno) na sajtu mozzartbet.com.

SAUTEMPTON - ČELSI (SUBOTA, 16.00), DVOJKA 2,05

Sautempton je dobro počeo ovu sezonu, a kao uspeh se smatra i plasman u četvrtfinale FA kupa. Ipak, tamo su Sveci eliminisani od Mančester Sitija (1:4). U šampionatu Engleske posle 30 kola crveno-beli sa juga imaju osam pobeda i 12 remija, što im je donelo 36 bodova i trenutno 12. poziciju na tabeli. Današnji domaćini su u poslednjem meču igrali nerešeno sa Lidsom (1:1), a ukupno su bez slavlja na pet mečeva na svim frontovima. U goste Sautemptonu danas stiže Čelsi, koji nedavno imao obaveze u Ligi šampiona. Plavci su pre tri dana izgubili kod kuće od Real Madrida sa 3:1 u prvom meču četvrtfinala, što je bio njihov drugi neuspeh na Stamford Bridžu posle šokantnog poraza od Brentforda proteklog vikenda u Premijer ligi (1:4). Kada je reč o ligi, Čelsi je posle 29 utakmica ostvario 17 pobeda i osam nerešenih mečeva i zauzima treće mesto.

INTER - VERONA (SUBOTA, 18.00), KEC 1,50

Interu se pruža velika šansa da se vrati u šampionsku trku. Nerazuri su trenutno trećeplasirani na tabeli sa 63 boda, imaju četiri manje od lidera Milana koji je kiksnuo u ovoj rundi, i na tri su koraka od drugoplasiranog Napolija. U isto vreme, Inter ima meč manje i ovaj hendikep može da svede na minimum. Inter je u prošlom kolu pobedio Juventus u Torinu sa 1:0, prekinuvši niz od dva meča remija. Verona ima solidnu sezonu. Ekipa iz Grada ljubavi trenutno zauzima deveto mesto na tabeli. Mastifi zaostaju sedam bodova za zonom evropskih kvalifikacija i teoretski još mogu da se priključe ovoj borbi. Verona je u prošlom kolu pobedila Đenovu sa 1:0 i tako ostvarila prvu pobedu u poslednja četiri meča šampionata.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

BEŠIKTAŠ - ALANJA (SUBOTA, 19.30), KEC 1,90

Prošlogodišnji prvak Turske nije ni bleda senka ove sezone. Bešiktaš je posle 31 kola sakupio 47 bodova, čak 24 manje od vodećeg Trabzona, i stacioniran je na osmom mestu. U poslednjim mečevima Crni orlovi su prestali da pobeđuju. Ostvarili su tri remija i jedan poraz u četiri meča. Bešiktaš je na minula dva meča remizirao sa Hatajem (1:1) i vodećim Trabzonom (1:1). večeras ima posla sa Alanjom, koja je četvrtoplasirana sa pet bodova više. Ima 52 boda, što je četiri manje od trećeplasiranog Fenerbahčea, ali Bašakšehir na petom mestu zaostaje samo dva koraka. U poslednjim mečevima Alanja je uglavnom pobeđivala. Četiri puta je slavila u pet susreta. Jedini neuspeh doživela je od Fenerbahčea (2:5), a zanimljivo je da je Alanja na pet dosadašnjih gostovanja Bešiktašu uvek gubila.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track