Idealan dan da rezervišeš svoje mesto u Kataru, uz najveće kvote na svetu na Real Madrid i Bajern
Foto: Profimedia

Idealan dan da rezervišeš svoje mesto u Kataru, uz najveće kvote na svetu na Real Madrid i Bajern

Sport -

Sa tiketom od samo 50 dinara možeš da se nađeš na utakmici Brazil - Srbija na Svetskom prvenstvu

Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige šampiona na listu, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju. Za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu, i logično, odnose se na najkvalitetnije kontinentalno takmičenje. Ujedno, mogu da vam asistiraju da pogodite najveću kvotu i budete jedan od 122 srećnika koji će sa Mozzartom da putuju na Mundijal i gledaju utakmicu Brazil - Srbija.

Real Madrid je zahvaljujući het-triku Karima Benzeme kući doneo prednost od dva gola sa Stamford Bridža i u revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv Čelsija će pokušati da je zadrži. U drugom večerašnjem duelu Viljareal je posle minimalca u Španiji nešto bliži prolasku, ali mora da preživi veliku ofanzivu Bajerna u Minhenu.

REAL MADRID - ČELSI (UTORAK, 21.00), KEC 2,65

Real Madrid ima kvalitetan nastup u ovogodišnjoj Ligi šampiona. Relativno lako je prošao grupu i potom u osmini finala uspeo da eliminiše PSŽ, jednog od favorita takmičenja. U prvom duelu četvrtfinala porazio je Čelsi u Londonu sa 3:1 i u odličnoj je situaciji pred revanš. kada je reč o Primeri, Blankosi vode posle 31. kola pošto su ostvarili 22 pobede i šest nerešenih susreta, i imaju 12 bodova više od najbližeg protivnika. U poslednjoj utakmici, Real je pobedio Hetafe (2:0). Čelsi je startovao u Ligi šampiona kao branilac trofeja, a završio je na drugom mestu u grupi i izborio plasman u plej-of. Potom su se Plavci lako obračunali sa Lilom, ali Real se pokazao kao preozbiljan rival. Čelsi u Premijer ligi posle 30 kola ima 18 pobeda i osam remija, i treći je na tabeli. U prethodnom meču deklasirao je Sautempton (6:0).

---------------

Svaki dan igrač s najvećom pogođenom kvotom ide u Katar! Konkurencija je ogromna, ali u Mozzart avionu ima još dovoljno mesta.

---------------

BAJERN - VILJAREAL (UTORAK, 21.00), KEC 1,32

Bajern je jesenas bio snažan u grupnoj fazi Lige šampiona, posle čega je, ne bez problema, iz osmine finala izbacio Salcburg. U prvom meču četvrtfinala u Španiji protiv Viljareala Bavarci su delovali nepovezano i mogu da budu srećni što su minimalno izgubili. U šampionatu Bundeslige minhenski gigant je zabeležio 22 pobede i tri remija u 29 kola, i lider je na tabeli. Tradicionalno, Bajern je veoma efikasan, daje skoro tri gola utakmici, a u proteklom duelu se spremao za Viljareal i savladao je Augzburg (1:0). Žuta podmornica je tek u poslednjem kolu grupne faze ugrabila ulaznicu za nokaut fazu, gde je ekipa neočekivano lako izbacila Juventus sa turnira, i to ukupnim rezultatom 4:1. Sada je na pragu još jednog podviga, mada 1:0 nije blistava prednost pred odlazak u Minhen. Na turniru Primere, Viljareal je zabeležio 12 pobeda i 10 remija posle 31. kola, i sedmi je na tabeli, a u prethodnom meču je kao domaćin remizirao sa Bilbaom (1:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track