Obezbedite mesto u Kataru uz najveće kvote na svetu na Liverpul, Inter i Frajburg
Foto: AP

Obezbedite mesto u Kataru uz najveće kvote na svetu na Liverpul, Inter i Frajburg

Sport -

Uz pomoć Mozzarta za samo 50 dinara možeš da se nađeš na utakmici Brazil - Srbija na Svetskom prvenstvu

Bogat dan na fudbalskim terenima širom planete. Na rasporedu su interesantna takmičenja, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja. Odsteri su bili prilično raspoloženi, pa su pred vama danas tri kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

Centralni meč dana je veliki engleski derbi, okršaj Liverpula i Mančester Junajteda u okviru zaostalog meča 30. kola Premijer lige. Ujedno, na programu je i sudar Intera i Milana u revanšu polufinala Kupa Italije, a Mozzart nudi najjači koeficijent i na slavlje Frajburga nad Hamburgerom u borbi za finale Kupa Nemačke. Ujedno, oba polufinalna duela italijanskog i nemačkog Kupa možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com.

Ovi koeficijenti značajno mogu da vam asistiraju da pogodite najveću kvotu i budete jedan od 122 srećnika koji će sa Mozzartom da putuju na Mundijal i gledaju meč Srbija - Brazil.

LIVERPUL - MANČESTER JUNAJTED (UTORAK, 21.00), KEC 1,45

Liverpul nastavlja borbu za titulu u Premijer ligi i večeras mu se pruža prilika da makar na jedno veče prigrabi čelo tabele. Na Enfild mu dolazi najveći rival Mančester Junajted, koji želi da svoje trenutno mesto u Ligi Evrope zameni za ono koje vodi u Ligu šampiona. Liverpul je drugoplasiran sa 73 boda, odnosno jednim manje od prvoplasiranog Mančester Sitija. Junajted je na petom mestu sa 19 bodova zaostatka za Crvenima. Liverpul je osvojio bod u svom poslednjem meču u Premijer ligi, remizirajući 2:2 na Etihadu protiv Građana, produživši niz neporaženosti na 12 susreta. Đavoli su pobedili Norič sa 3:2 na svom terenu u poslednjem meču lige.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

INTER - MILAN (UTORAK, 21.00), KEC 2,20

Inter nastavlja da prati gradskog rivala u Seriji A i zaostaje dva boda za Milanom na tabeli sa jednom utakmicom manje. Nerazuri imaju najbolji napad i odbranu u ligi, vezali su tri pobede i u odličnom raspoloženju dočekuju Rosonere u revanš meču polufinala Kupa. U uvodnom meču Inter je bio inferiorniji, ali je izvukao remi bez golova. Milan očigledno ne namerava da nikome prepusti vođstvo u prvenstvu i stabilno ide ka osvajanju Skudeta, mada je sve u rukama Intera. Posle dva remija koja su istopila bodovnu zalihu u Seriji A Rosoneri su za vikend savladali Đenovu (2:0).

HAMBURGER - FRAJBURG (UTORAK, 20.45), DVOJKA 2,20

Hamburger je daleko od najbolje sezone. Ekipa sa severa Nemačke trenutno je tek šesta u Cvajti i nedostaje joj pet bodova do direktne kvalifikacione zone za Bundesligu. Takav hendikep još može da se nadoknadi, ali HSV bi morao da uđe u formu. U prošlom kolu Hamburger je savladao Karlsrue sa 3:0 i tako ostvario 12. pobedu u sezoni. Večeras se bori za plasman u finale Kupa protiv Frajburga, koji je jedno od otkrovenja Bundeslige. Ekipa podno Švarcvalda se bori za ulaznicu u Ligu šampiona. Frajburg je trenutno peti na tabeli, a u prošlom kolu pobedio je Bohum sa 3:0 i tako ostvario drugo slavlje u nizu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track