IDEALNA KOMBINACIJA – Bonus za Ligu šampiona + karte za Svetsko prvenstvo u Kataru!
Foto: Promo

IDEALNA KOMBINACIJA – Bonus za Ligu šampiona + karte za Svetsko prvenstvo u Kataru!

Sport -

Sportska poslastica usred nedelje!

Ako smo pre nedelju dana imali priliku da gledamo epski duel Mančester sitija i Real Madrida, pitamo se šta nas tek očekuje u odlučujućem meču na stadionu „Santijago Bernabeu“?

U Mančesteru je viđena prava goleada, utakmica je završena rezultatom 4:3 u korist domaćina, ali daleko od toga da „građani“ imaju čistu situaciju pred revanš.

Pre nego što pređemo na nešto detaljniju analizu želimo da vas podsetimo na jedno fantastično takmičenje - IGRAJ ZA KATAR je promocija koja vam omogućava da uz pomoć zanimljivih dnevnih izazova obezbedite mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru i tako podržite Piksijeve „orlove“ direktno sa tribina!

Fantastično – znamo!

A šta je potrebno da uradite kako biste „jednim udarcem“ obezbedili put, smeštaj i kartu za Mundijal?

Svakog dana odgovorite na interesantne izazove iz oblasti sporta i slot igara. Izazovi se nalaze u okviru zanimljivog kalendara na sajtu kladonice Meridian.

Kliknite na dan i saznajte vaš zadatak, sakupljajte poene, zabavljajte se uz sport i slot i karta je vaša!

Ukoliko još uvek nemate otvoren nalog – registrujete se na meridianbet.rs jer vas tom prilikom čeka fatastična dobrodošlica u vidu bonusa bez uslova!

Ne samo da možete da budete deo promocije IGRAJ ZA KATAR, već kao poklon dobijate 2.000 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE za online i uzivo kladjenje!

Sve što je potrebno – prilikom registracije unestite promo kod Kurir i automatski dobijate 500 RSD, a ukoliko istog dana deponujete minimum 200 RSD na nalog stiže dodatnih 1.500 dinara za kladjenje!

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda... Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

A sada je red i na kratku analizu događaja koji će, definitivno, obeležiti ovo veče!

Real Madrid će na čelu sa Karimom Benzemom ponovo pokušati da napravi seznaciju i ostvari još jedan korak dalje u borbi za titulu.

Mančester siti ima prednost od jednog gola, ali to vrlo lako može da bude nedeovoljno ako trenutno najbolji strelac Lige šampiona odigra na svom prepoznatljivom nivou.

Bukmejkeri Meridiana su svesni važnosti pomenutog meča, zbog čega su u skladu sa tim spremili najjače moguće kvote.

Prema njihovoj proceni Siti je favorit sa kvotom 2.10, dok je kvota na „kraljevski klub“ 3.65. Kvota na popularni „iks“ iznosi 3.65.

Biće sigurno veoma interesantno i uzbudljivo, zato vam toplo preporučujemo da posetite meridianbet.rs i dobro se upoznate sa kompletnom ponudom za ovaj par.

Uživajte!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track