USPEŠNA SARADNJA FK VOJVODINA I REGIONALNOG LIDERA U PRIREĐIVANJU IGARA NA SREĆU
Foto: Promo

MOZZART KLINCI ZA PRIMER

USPEŠNA SARADNJA FK VOJVODINA I REGIONALNOG LIDERA U PRIREĐIVANJU IGARA NA SREĆU

Sport -

Slogan da „Talenat nema cenu“, pod kojim je pre pola godine krenula sa radom školica sporta „Vošini klinci“ u saradnji FK Vojvodina i kompanije Mozzart opravdali su mališani koji su na turnirima održanim širom Srbije i regiona zabeležili samo uspehe. Buduće mlade fudbalske nade koje su odlučile da krenu stopama Siniše Mihajlovića, Laneta Jovanovića, Miloša Krstića i da sanjaju iste snove dolaze iz Novog Sada, Kaća, Sremskih Karlovaca, Sremske Kamenice, Bačkog Jarka i Temerina.

Mozzart
foto: Promo

Da ostvare svoje snove pomažu im treneri Zoran Perišić, Nikola Brašnjević i Veselin Vilotijević koji sa sigurnošću mogu da se pohvale uspešnim rezultatim fudbalskih pionira. Sa turnira u Somboru, Savinom selu, Novom Sadu i Ljubljani Mozzart klinci vratili su se sa osvojenim zlatnim peharom, a zavidne rezultete ostvarili su i na Zlatibor Kupu odnosno turniru „Vujadin Boškov“.

Mozzart
foto: Promo

Kao što je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi rekao na otvaranju prve školice – ovaj projekat je putokaz kako da sport bude dostupan svoj deci. Zato i ne čudi što ga je do sada podržalo više od 20 naših vrhunskih sportista – Dušan Vlahović, Aleksandar Katai, Miloš Degenek, Marko Lazetić, Stefan Jović, Željko Rebrača, Tijana Bošković, Brankica Mihajlović, Aleksandar Atanasijević, Vesna Čitaković, Viktor Troicki, Ratko Nikolić...

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track