MLADI GOLMANI UČE OD IDOLA: MOZZART TALENTOVANE MALIŠANE POSLAO NA KAMP MILANA BORJANA
Foto: Promo

MLADI GOLMANI UČE OD IDOLA: MOZZART TALENTOVANE MALIŠANE POSLAO NA KAMP MILANA BORJANA

Sport -

Kompanija Mozzart nastavlja s podrškom projektima i idejama koje najmlađim talentima omogućavaju sportski napredak i sticanje novih veština, iskustava i prijateljstava. U zajedničkoj akciji sa kapitenom i golmanom FK Crvena Zvezda odabrano je troje mladih čuvara mreže koje je kompanija Mozzart nagradila besplatnim učešćem na letnjem golmanskom kampu Milana Borjana na Zlatiboru.

Mozzart
foto: Promo

Izabrani mališani biće polaznici druge smene golmanskog kampa od 4. do 10. jula kada će imati priliku da nauče tajne čuvanja mreže od svog idola. Šansu da budu deo sjajnog tima drugog po redu kampa izborili su slanjem snimaka svog golmanskog umeća na društvenim mrežama, a Milan Borjan napravio je finalnu selekciju mladih talenata.

Mozzart
foto: Promo

„Ovo je drugi po redu kamp koji organizujemo u saradnji sa kompanijom Mozzart, zajedničkom selekcijom trudimo se da omogućimo da talentovani golmani budu deo kampa i da zahvaljujući svom talentu postanu deo najboljih timova u Srbiji. Naš tim čine sjajni treneri koje predvodi supervizor Dragan Sretenijević i siguran sam da je struka primarni segment i razlog velikog broja golmana na kampu“ rekao je golman Milan Borjan.

Kamp je otvoren pre samo nekoliko dana, kada je na Zlatibor stigla prva smena mladih golmana. Ove godine kamp broji 107 polaznika, koji će biti organizovani u dve smene po sedam dana. Deo tima su i deca sa Kosova i Metohije i Hrvatske.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track