PARTIZAN I ZVEZDA NA NOVOM ZADATKU: Poklanjamo ti 2.000 RSD da sastaviš tiket i podržiš “večite” u Evropi!
Foto: Promo

PARTIZAN I ZVEZDA NA NOVOM ZADATKU: Poklanjamo ti 2.000 RSD da sastaviš tiket i podržiš “večite” u Evropi!

Sport -

Partizan i Crvene zvezda nastavljaju takmičenje u Evropi - podrži ih i odigraj navijački tiket!

Burno je bilo ovih dana u sprskom fudbalu, ali Partizan i Crvena zvezda sva domaća dešavanja moraju da ostave za sobom, barem na kratko, te da se okrenu Evropi, u kojoj ih čekaju novi veliki izazovi.

Četvrtak je znak da su nam na vrata pokucale Liga Evrope i Liga konferencija, a to znači da na scenu stupaju i “večiti rivali”, odnosno predstavnici Srbije.

PREUZMI ODMAH 2.000 RSD - ODIGRAJ NA ZVEZDU I PARTIZAN

Prvi na teren će fudbaleri Partizana, koji su otputovali u Francusku, gde će otići na megdan čuvenoj Nici. Prvi duel ova dva tima završen je nerešenim rezultatom 1:1, što je s obzirom na tradiciju francuskog kluba, svakako bio povoljan rezultat po crno-bele. Proteklog vikenda od istih igrača videli smo remi protiv Javora, te nema sumnje da će biti silno motivisani da se vrate na pobednički kolosek, te pokažu zašto su bez poraza u Ligi konferencija.

I za to imaju dobru priliku, jer Nica ne zna za pobedu u poslednje tri utakmice koje je odigrala, ali mora se priznati da je francuski tim veliki favorit u ovom duelu.

Iznenađenja u fudbalu su svakako moguća i zato bukmejkeri Meridiana donose sjajne kvote za ovaj duel, ako verujete u trijumf Partizana - iskoristite kvotu 5.40, a ako idete na siguricu - iskoristite kvotu 1.72 na trijumf domaćina ovog susreta.

Kao što smo već rekli, prethodni meč završen je 1:1, pa je remi moguć i u ovom susretu, a kvota na to je 3.70.

Meridian
foto: Promo

PREUZMI ODMAH 2.000 RSD - ODIGRAJ NA ZVEZDU I PARTIZAN

A, za one sa druge strane Topčiderskog brda - novi izazov stiže direktno iz Turske, u vidu ekipe Trabzona. Crvena zvezda je u seriji od tri pobede u Super ligi Srbije, a navijače posebno raduje i to što je Aleksandar Pešić ponovo “proradio”. Ipak, turski tim, koji u poslednje vreme takođe beleži solidne rezultate, sigurno nije lak zalogaj.

Nisu se crveno-beli proslavili u Evropi ove sezone i vreme je za popravni. “Marakana” važi za neosvojivu tvrđavu i bukmejkeri Meridiana veruje da će fudbaleri Crvene zvezde odbraniti domaći teren, te donose kvotu 2.25 na njihovu pobedu. Ipak, da razlika u kvalitetu nije velika pokazuje i kvota na turski tim, koja je 3.30

Bilo kako bilo, jasno je da će domaći ljubitelji fudbala imati čime da se pozabave, a dok bodre svoj tim - mogu uživati i u online kladjenju.

PREUZMI ODMAH 2.000 RSD - ODIGRAJ NA ZVEZDU I PARTIZAN

Ukoliko rešite da ovo fudbalsko veče “začiniti” odigravanjem tiketa, pre toga - preuzmite neverovatan bonus dobrodošlice od 2.000 RSD koji vam donosi najbolja kladionica u regionu, a potom iskoristite najveće kvote i raznovrsnu ponudu.

Crno ili crveno-beli, svejedno je, pravila su ista za sve.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track