ISKORISTI NAJVEĆU KVOTU NA SVETU NA PARTIZAN MOZZART BET
Foto: Promo

ISKORISTI NAJVEĆU KVOTU NA SVETU NA PARTIZAN MOZZART BET

Sport -

Vreme je za prvu pobedu ove sezone u Evroligi

Ovog četvrtka u prvom planu su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo što se tiče fudbala i Evroliga kada je u pitanju košarka. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su dvojka na Partizan Mozzart Bet u Francuskoj protiv Asvela i kec na Hrvatsku protiv Turske u Osijeku.

ASVEL – PARTIZAN MOZZART BET (ČETVRTAK, 20.00), DVOJKA 1,70

Oba tima su doživeli ubedljive poraza na startu Evrolige, Partizan u Tel Avivu od Makabija, a Asvel u Beogradu od Crvene zvezde. Partizan Mozzart Bet želi popravni u Francuskoj protiv jednog od najslabijih timova u evroeliti. Prošle sezone je četa Željka Obradovića poražena na startu sezone od francuskog tima (87:91), ali u Areni se revanširala ubedljivim trijumfom – 92:71. Iskusni Nando de Kolo i nekadašnji miljenik Grobara Žofri Lovernj biće najveća pretnja po šampiona ABA lige. Opširniju najavu meča pročitajte OVDE.

HRVATSKA – TURSKA (ČETVRTAK, 20.45), KEC 1,70

Vatreni imaju tri pobede i remi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i na pragu su prolaska u završnicu. Turska takođe ima 10 bodova, ali je odigrala meč više. Pretnje po ove dve selekcije su Vels i Jermenija koji su sakupili po sedam. Bronzana selekcija sa Mundijala u Kataru je dosad primila samo gol za 360 minuta, a dala je devet. Krajem marta u Bursi, Hrvatska je rutinski dobila Turke sa 2:0 pogocima Matea Kovačića u prvom poluvremenu. Utakmica se igra u Osijeku, a svih 13.000 mesta je kaparisano. U ovom kvalifikacijama Vels je ostao nesavladan na domaćem terenu (1:1), dok su Luka Modrić i drugovi dobili Letoniju sa 5:0. Turska se sa oba gostovanja vratila sa maksimalnim učinkom, dobila je Jermeniju i Letoniju.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Mozzart Bet
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track