PRODATO 300.000 KARATA: Niko ne želi da gleda Bosnu i Hercegovinu
Foto: AP

Navijačka groznica

PRODATO 300.000 KARATA: Niko ne želi da gleda Bosnu i Hercegovinu

Brazil 2014 -
Najmanje karata prodato je za mečeve koje "Zmajevi" Safeta Sušića igraju protiv Nigerije i Irana, a podjednako su neinteresantni mečevi Grčka - Obala Slonovače i Rusija - Južna Koreja

RIO DE ŽANEIRO - Međunarodna kuća fudbala (FIFA) pustila je u sredu u prodaju 345.000 ulaznica za mečeve Svetskog prvenstva.

U prvih 24 časa prodato je gotovo 300.000, najveće interesovanje vlada za utakmice Brazila, a najslabije interesovanje vlada za mečeve reprezentacije Bosne i Hercegovine.

FIFA je saopštila da je pustila u prodaju ulaznice za 60 od 64 predviđene utakmice. Karte za uvodni meč na šampionatu između Brazila i Hrvatske, te za oba polufinala i finalni meč, još uvek nisu u prodaji.

Navijači Brazila, Foto: Uefa.com
Navijači Brazila, Foto: Uefa.com

Sasvim očekivano, najveće interesovanje vladalo je za utakmice Brazila. Domaćin je rasprodat za svega sat vremena, isto kao i karte za sva četvrtfinala i sve utakmice u drugoj fazi.

Posle 24 časa od prodaje, organizator je saopštio da je ostalo karata za oko 15 utakmica.

Najmanje karata prodato je za mečeve koje "Zmajevi" Safeta Sušića igraju protiv Nigerije i Irana, a podjednako su neinteresantni mečevi Grčka - Obala Slonovače i Rusija - Južna Koreja.

Za Svetsko prvenstvo u Brazilu, koje startuje 12. juna planirano je ukupno nešto više od tri miliona ulaznica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track