PREDAO DOKUMENTA: Brazilac Edinjo želi da igra za Iran na Mundijalu
Foto: Kabirnews.com

Pojačanje

PREDAO DOKUMENTA: Brazilac Edinjo želi da igra za Iran na Mundijalu

Brazil 2014 -
Edinjo je naglasio da će se pripremati za Mundijal, ukoliko bude dobio poziv. Edinjo je istakao da mu je najveći problem u Iranu i dalje hrana

RIO DE ŽANEIRO - Bivši napadač brazilskog prvoligaša Vaska de Game Eder Lusijano, koji je ranije ove godine primio državljanstvo Irana, za čiji klub Mes Kerman igra od 2008, nada se da će zaigrati na Mundijalu u Brazilu.

"Već sam predao sva potrebna dokumenta, tako da mi se čini da imam 90 odsto šansi da zaigram za Iran ", rekao je 31. godišnji Lusijano, poznatiji kao Edinjo.

On je naglasio da će se pripremati za Mundijal, ukoliko bude dobio poziv. Edinjo je istakao da mu je najveći problem u Iranu i dalje hrana.

"Nikako da se prilagodim iranskoj hrani, tako supruga i ja kad god možemo donosimo namirnice iz Brazila", rekao je Edinjo.

On je dodao da je prvi put kada je došao u Iran želeo odmah da se vrati kući, ali je ipak, ostao i "to mu se isplatilo".

Iranci, kojima je učešće na Mundijalu četvrto u istoriji, igraće u grupi F sa Argentinom, Nigerijom i Bosnom i Hercegovinom.

Prvenstvo sveta biće održano od 12. juna do 13. jula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track