NAJČUDNIJA PROGNOZA: Morsko prase kakom predviđa mečeve Švajcarske
Foto: Facebook

I "Sajdžije" imaju svog vidovnjaka

NAJČUDNIJA PROGNOZA: Morsko prase kakom predviđa mečeve Švajcarske

Brazil 2014 -
Morsko prase će pokušati da pomuti slavu prethodnog velikog prognozera iz životinjskog sveta, hobotnice Pola, koji je pogađao rezultate mečeva na prvenstvu sveta u Južnoj Africi 2010. godine, ali je odmah po završetku šampionata uginuo

CIRIH - Švajcarsko morsko prase pod imenom "Madam Šiva" novi je prognozer rezultata mečeva na predstojećem Mundijalu u Brazilu, ali samo za utakmice Švajcarske.

Morsko prase će pokušati da pomuti slavu prethodnog velikog prognozera iz životinjskog sveta, hobotnice Pola, koji je pogađao rezultate mečeva na prvenstvu sveta u Južnoj Africi 2010. godine, ali je odmah po završetku šampionata uginuo.

Dvadesetomesečno morsko prase već je prognoziralo pobedu Švajcarske protiv Ekvadora u nedelju na prvom meču grupe E.

Ova neodoljiva životinjica puštena je na mini fudbalski teren na čije su obe strane bile postavljene boje Švajcarske i Ekvadora.

Pošto je kratko pronjuškala po terenu, Madam Šiva odlučno je krenula ka švajcarskom delu terena, na kojem je, u znak odobravanja, ispustila malu “kaku”.

Sledeći posao morskog praseta biće prognoza rezultata protiv Francuske 20. juna, kao i poslednjeg meča u grupi protiv Hondurasa, pet dana kasnije.

Prvenstvo sveta u Brazilu igra se od 12. juna do 13. jula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track