NAJDOSADNIJI MEČ NA MUNDIJALU: Prvi remi, Iran i Nigerija igrali bez golova

Pokvarili prosek

NAJDOSADNIJI MEČ NA MUNDIJALU: Prvi remi, Iran i Nigerija igrali bez golova

Brazil 2014 -
Reprezentacije Irana i Nigerije odigrale su dosadan meč bez golova u prvom kolu Grupe F na Mundijalu u Brazilu.

KURITIBA - Fudbaleri Irana i Nigerije upisali su prvi remi na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Reprezentacije Irana i Nigerije odigrale su dosadan meč bez golova u prvom kolu Grupe F na Mundijalu u Brazilu.

Meč je odigran na "Areni da Baišada", a pravdu je delio Karlos Vera iz Ekvadora.To je bio tek drugi duel selekcija Irana i Nigerije. Nigerija je u Hong Kongu 1998. godine dobila premijerni duel rezultatom 1:0.Prvi meč Grupe F odigran je u nedelju. Argentina je na čuvenoj Marakani savladala Bosnu i Hercegovinu sa 2:1.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

TOK MEČA22.50 (90. +2) - Kraj utakmice!Fudbaleri Irana i Nigerije upisali su prvi remi na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Na kraju na "Areni da Baišada" nije postignut ni jedan gol. 22.44 (87. minut) - Hagigi braniPosle kornera sa desne strane, na drugoj stativi je skočio Ameobi i dobro šutirao glavom, ali Hagigi brani.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

22.38 (81. minut) - Andranik neprecizanNovi pokušaj fudbalera Irana i još jedan neprecizan udarac. Nema promene rezultata sve smo bliži prvom remiju na Mundijalu.22.34 (77. minut) - Iran opasno preti iz bunkeraPuladi je sjajno centrirao, ali je odbrana Nigerije u poslednjem trenutku otklonila opasnost ispred Gučanedžada.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

22.32 (75. minut) - Žuti kartonFudbaler Irana Andranik dobija žuti karton.22.27 (70. minut) - Prvi remi je sve bližeNema pravih prilika u drugom poluvremenu meča Iran - Nigerija. Tempo igre je pao, a u takvoj situaciji nema pravih prilika na obe strane.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

22.20 (63. minut) - Još jedan neprecizan udarac22.14 (57. minut) - Enejama siguranGolman Nigerije još jednom sigurno interveniše i bez problema hvata loptu posle novog centaršuta.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

22.07 (50. minut) - Gučanedžad šutira pored gola

Pokušao je Gučanedžad, ali je lopta prošla pored leve stative gola Nigerije.22.03 (46. minut) - Nastevljena je utakmicaNastavljena je utakmica na "Areni da Baišada". U prvom poluvremenu duela Iran - Nigerija nije bilo golova, a ni puno prilika.II poluvreme
Foto: Reuters
Foto: Reuters

21.47 (45. +3) - Kraj prvog poluvremenaZavršeno je prvo poluvreme, u kojem je Nigerija imala inicijativu, ali Iran nije iskoristio najbolju priliku u 34. minutu.21.39 (40. minut) - Pokušava i EmenikeEmenike je loše šutirao, pa golman Hagigi nije morao da interveniše.21.33 (34. minut) - Iran propušta najbolju prilikuKonačno su zapretili i fudbaleri Irana. Deđega je izveo korner, a Gučanedžad odlično šutira šlavom. Međutim, golman Enejama sjajno interveniše.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

21.30 (31. minut) - Brani HagigiOdlično je šutirao Musa iz slobodnog udarca, ali golman Irana u poslednjem trenutku uspeva da interveniše.21.28 (29. minut) - Prinudna izmena za NigerijuTeren zbog povrede napušta povređeni Oboabona, a u igri je Jobo.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

21.24 (25. minut) - Nema uzbuđenjaU proteklih 15 minuta nije bilo uzbuđenja. Nigerija i dalje ima inicijativu, ali se Iran disciplinovano brani.21.08 (9. minut) - Novi pokušaj OnazijaOdmah nova prilika za Nigeriju, ali Onazi šutira pored gola.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

21.08 (9. minut) - Sjajna akcija NigerijeEmenike je ukrao loptu na levoj strani i odnah traži saigrače u petercu. Međutim, Montazeri reaguje u poslednjem trenutku ispred Muse.21.06 (7. minut) - Lopta je u mreži, ali ništa od golaNema gola za Nigeriju. Lopta je završila u mreži posle skoka Muse, ali je pogodak poništen zbog prekršaja nad golmanom.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

21.02 (3. minut) - Prva prilika za NigerijuMozes je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je to bio lak plen za golmana Hagigija.21.00 (1. minut) - Počela je utakmicaSelekcije Irana i Nigerije su autsajderi u Grupi F, pa će eventualni poraženi iz ovog duela verovatno ostati bez šansi da se bori za osminu finala.

20.55 - Reprezentacije su na terenuSelekcije Irana i Nigerije izašle su na teren "Arene da Baišada" i sve je spremno za početak druge utakmice Grupe F.20.40 - Evo startnih postavaIran: Hagigi, Puladi, Sadegi, Hoseini, Montazeri, Nekunam, Tejmurijan, Hajsafi, Hejdari, Deđega, Gučanedžad.Nigerija: Enejama, Ošaniva, Omeru, Oboabona, Embroz, Mikel, Onazi, Aziz, Musa, Mozes, Emenike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track