PODELA BODOVA: Keržakov spasao Rusiju poraza protiv Južne Koreje

Loša premijera

PODELA BODOVA: Keržakov spasao Rusiju poraza protiv Južne Koreje

Brazil 2014 -
Reprezentacije Rusije i Južne Koreje igrale su nerešeno 1:1 u poslednjoj utakmici prvog kola Grupe H na Svetskom prvenstvu u Brazilu

KUJABA - Reprezentacije Rusije i Južne Koreje igrale su nerešeno 1:1 u poslednjoj utakmici prvog kola Grupe H na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Posle razočaravajućeg prvog poluvremena Južna Koreja je u 68. minutu povela na "Areni Pantanal". Vodeći gol postigao je Li i to posle velike greške golmana Akinfejeva.Međutim, Rusija posle samo šest minuta uspeva da izjednači preko rezerviste Aleksandra Keržakova, koji tako postavlja konačnih 1:1.Trećim remijem spuštena je zavesa na prvu rundu takmičenja na Svetskom prvenstvu u Brazilu. To je bio drugi okršaj reprezentacija Rusije i Južne Koreje. Premijerni duel u novembru prošle godine dobila je Rusija, rezultatom 2:1. U prvom meču Grupe H selekcija Belgije je savladala Alžir rezultatom 2:1.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

TOK MEČA01.49 (90. +5) - Kraj utakmice!Reprezentacije Rusije i Južne Koreje igrale su nerešeno 1:1 u poslednjoj utakmici prvog kola Grupe H na Svetskom prvenstvu u Brazilu.01.44 (90. minut) - Novi žuti kartonKu dobija javnu opomenu na isteku regularnih 90 minuta igre.01.36 (82. minut) - Dzagojev šutiraDzagojev je pokušao sa 22 metra udeljenosti, ali je za malo bio neprecizan. Lopta je prošla tik pored stative.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

01.28 (74. minut) - Gooooool, Rusija stiže do izjednačenja 1:1!Keržakov postiže gol posle samo tri minuta na terenu. Jung je odbranio udarac Dzagojeva, ali posle intervencije defanzivaca Južne Koreje lopta pogađa Kanunjikova i odbija se do Keržakova koji trese mrežu.01.22 (68. minut) - Gooooool, Južna Koreja vodi 1:0!U nedostatku opcija Li se odlučio na šut sa više od 20 metara. Lopta je išla pravo u Akinfejeva koji je napravio katastrovalnu grešku. Pokušao je da uhvati loptu, ali mu ona prolazi kroz ruke i ulazi u gol.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

01.16 (62. minut) - Hong šutira glavom, uzvraća KombarovPosle slobodnog udarca Hong šutira glavom, ali je Akinfejev dobro postavljen. Na drugoj strani Kombarov odmah testira golmana Junga koji odbija loptu, ali u blizini nema fudbalera Rusije.01.11 (57. minut) - Nesigurni AkinfejevImao je puno problema golman Rusije posle slobodnog udarca Kima. Međutim, na kraju ipak uspeva da uhvati loptu i sačuva svoju mrežu.01.07 (53. minut) - Južna Koreja ponovo pretiLi šutira posle kornera, ali nema opasnosti za gol Rusije.01.05 (51. minut) - Akinfejev braniNovi pokušaj iz daljine fudbalera Koreje. Pokušao je Ku, ali golman Akinfejev uz manje probleme uspeva da smiri loptu.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

01.03 (49. minut) - Žuti kartonReprezentativac Rusije Šatov dobija žuti karton posle prekršaja nad Sonom.01.01 (47. minut) - Dobar pokušaj BerezuckogPosle kornera Berezucki odlično skače na prvoj stativi skočio, ali je bio za malo neprecizan.01.00 (46. minut) - Nastavljena je utakmicaPočelo je drugo poluvreme. Nema izmena u redovima Rusije, baš kao i u timu Južne Koreje.II poluvreme00.47 - Kraj prvog poluvremenaZavršeno je razočaravajuće prvo poluvreme na "Areni Pantanal". za sada nema golova u duelu Rusije i Južna Koreje, ali to i ne čudi s obzirom na to da su u prvih 45 minuta viđena samo dva udarca u okvir gola. Oba su izveli fudbaleri Rusije. 00.38 (39. minut) - Dobra prilika za KorejuPark je lepo spustio loptu Sonu koji šutira na gol, ali šalje loptu visoko iznad prečke. Ništa od dobre prilike za Južnu Koreju.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

00.33 (34. minut) - Uzvraća Južna KorejaJužna Koreja uzvraća istom merom. Pokušao je kapiten Ku, ali je lopta pogodila jednog igrača Rusije i to je samo korner.00.30 (31. minut) - Najbolja prilika na mečuPokušaj Ignaševiča sa više od 35 metara je najbolja prilika u dosadašnjem toku meču. Golman Jung je bio oprezan i intereveniše.00.29 (30. minut) - Novi žuti kartonJoš jedan grub start fudbalera Južne Koreje. Sung-Jong je startovao sa dve noge na Semedova.00.28 (29. minut) - Loš fudbal u prvih pola sataReprezentacije Rusije i Južne Koreje za sada nisu pokazale ništa posebno na "Areni Pantanal". Obe selekcije su koncentrisane na defanzivu.00.14 (15. minut) - Marija Kirilenko uz fudbalereRuska teniserka Marija Kirilenko ne spava zbog fudbalske utakmice i svim srcem navija za svoje zemljake.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

00.12 (13. minut) - Prvi žuti kartonSon dobija prvi žuti karton posle oštrog starta.00.10 (11. minut) - Južna Koraja prva pretiŠutirao je Son posle dobrog prodora, ali je bio veoma neprecizan. Nije bilo potrebe da golman Akinfejev interveniše.00.09 (10. minut) - Miran početakU prvih deset minuta nije bilo uzbuđenja. Na snazi je početno ispitivanja snaga.00.00 (1. minut) - Počela je utakmicaGlavni sudija Argentinac dao je znak za početak utakmice. Duel Rusija - Južna Koreja

Foto: printscreen
Foto: printscreen

23.55 - Počelo intoniranje himniFudbaleri Rusije i Južne Koreje su na terenu "Arene Pantanal". Upravo je intonirana himna Rusija, a sada će biti intonirana i himna Južne Koreje. 23.40 - Evo startnih postavaRusija: Akinfejev, Kombarov, Ignašević, Berezucki, Ješčenko, Fajzulin, Glušakov, Žirkov, Šatov, Samedov, Kokorin. Južna Koreja: Jung, Jun, Kim, Hong, Li, Ki, Han, Son, Ku, Li, Park

Foto: printscreen
Foto: printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track