DA SE NE PONOVI SRBIJA: Nemci strahuju pred drugi meč na Mundijalu protiv Gane

Sreća da ne igra Lane

DA SE NE PONOVI SRBIJA: Nemci strahuju pred drugi meč na Mundijalu protiv Gane

Brazil 2014 -
Selektor "Pancera" apostrofirao je poslednje Svetsko prvenstvo kada je Srbija golom Milana Jovanovića slavila, a takođe i Evropsko prvenstvo odigrano dve godine pre toga kada su Hrvati bili dželati

Sreća po "Pancere" što ne igra Milan Lane Jovanović.

Selektor Nemačke Joakim Lev sa velikom dozom ozbiljnosti pristupio je meču protiv Gane u okviru drugog kola Svetskog prvenstva. Iako bi gotovo 100 odsto kladioničara uložilo i kuću na pobedu "Elfa", Lev upozorava da njegov tim ima negativna iskustva kada su u pitanju druge utakmice na šampionatima.

Selektor "Pancera" apostrofirao je poslednje Svetsko prvenstvo kada je Srbija golom Milana Jovanovića slavila, a takođe i Evropsko prvenstvo odigrano dve godine pre toga kada su Hrvati bili dželati.

"Setite se kako smo prošli u drugoj utakmici na Evru 2008. i onda ponovo na Svestkom prvenstvu 2010. godine. Samo pozivam na oprez. Italija je izgubila od Kostarike, a Holandija se spašavala protiv Australije. Jedna pobeda nije dovoljna da ostvarimo naš cilj. Moramo biti fokusirani i oprezni", rekao je Lev.

http://www.youtube.com/watch?v=uk4PjfDs18g
http://www.youtube.com/watch?v=Qo8N-6QP214

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track