(ANKETA) DRUGA STRANA MUNDIJALA: Izaberite najlepšu novinarku na SP
Foto: Tviter

One vole fudbal

(ANKETA) DRUGA STRANA MUNDIJALA: Izaberite najlepšu novinarku na SP

Brazil 2014 -
Nudimo vam listu od 10 lepih novinarki koje su izbile u prvi plan, a vi glasajte za najlepšu

Da su lepe devojke, pored fudbala, glavna asocijacija na Mundijal, to je jasno.

Iz Brazila su prethodnih dana i nedelja stizali izveštaji o majstorijama fudbalera, ali i o lepoti naših koleginica koje su izveštavale sa najveće fudbalske smotre.

Nudimo vam listu od 10 lepih novinarki koje su izbile u prvi plan, a vi glasajte za najlepšu1. Vanesa Hupenkoten (Meksiko)

Foto: Tviter
Foto: Tviter

Radi za TV kuću "Televisa Deportes". Rođena je 1985. godine, otac joj je Nemac i odatle nosi neobično prezime. Bavi se modom i aerobikom, a bila je i mis glavnog grada Meksika.2. Hale Berahimi (Kostarika)

Foto: Tviter
Foto: Tviter

Ima 28 godina i radi za jednu lokalnu TV stanicu u Kostariki. 3. Žendelin Nunjez (Čile)

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Čileanka je u svojoj zemlji vodila emisiju "Pokret Mundijala". Imala je najneobičniju proslavu gola pošto je skidala majicu i pokazivala grudi.4. Sara Karbonero (Španija)

Lepša polovina golmana Španije Ikera Kasiljasa. Nije prvi Mundijal sa kog je izveštavala za "Medijaset".5. Erin Endrjus (Amerika)

Foto: Tviter
Foto: Tviter

ESPN-ova novinarka pleni svojim prelepim osmehom, a jedna je od najboljih poznavalaca "sokera" u Americi.6. Melisa Toro (Francuska)

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Potvrđuje mit o lepim Francuskinjama. Profesionalna je novinarka i radi za TV stanicu "M6". U jednoj anketi izabrana je za najlepšu novinarku.7. Ines Sainc (Meksiko)

Foto: Tviter
Foto: Tviter

Atraktivna novinarka TV "Asteka" i pre četiri godine u Južnoj Africi privlačila je neverovatnu pažnju. 8. Andresa Urah (Brazil)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Bum-bum" Andresa poznata je po svojim oblinama, ali i tome što je bila ljubavnica Kristijana Ronalda. Barem ona tako tvrdi. Dočekala je portugalsku zvezdu pozamašnim golim grudima.9. Adriana Monsalve (Venecuela)

Foto: Tviter
Foto: Tviter

Iako Venecuela nije učestvovala na Mundijalu, Adrijana Monsalve je bila prisutna i privukla je dosta pažnje. Radi za američki ESPN na španskom jeziku. karijeru je počela kao pevačica u nekoliko ženskih bendova u Venecueli, potom je radio kao manekenka, a sada je priznata novinarka.10. Marta Riesko (Španija)

Foto: Tviter
Foto: Tviter

Dovodi se u vezu sa francuskom zvezdom Karimom Benzemom, centarforom Reala.

11. Alehandra Buitrago (Kolumbija)

Foto: Tviter
Foto: Tviter

Alehandra je poznata sportska novinarka u Kolumbiji, a do veće pažnje na Mundijalu je došla sasvim slučajno, pošto je jedan kolega iz Engleske sliku sa njom objavio na društvenim mrežama. Od tada traje njena planetarna popularnost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track