AGRESIJA ZAMENILA SUZE: Navijač napao fudbalera Brazila u trenutku kada je izlazio iz igre
Foto: Reuters

Navijači traže krivca

AGRESIJA ZAMENILA SUZE: Navijač napao fudbalera Brazila u trenutku kada je izlazio iz igre

Brazil 2014 -
Posle istorijske blamaže protiv Nemačke navijači Brazila su besni, a njihov gnev prvi je osetio napadač Fred, koji je jedva izvukao živu glavu na stadionu Mineirao

BELO HORIZONTE - Brazilci traže krivca posle katastrofe nacionalnog tima u polufinalu Svetskog prvenstva. Fudbaleri Brazila doživeli su debakl na domaćem terenu, pošto su u borbi za veliko finale poraženi od Nemačke sa ubedljivih 7:1. Brazil je tako kod kuće, pred svojim navijačima,doživeo najteži poraz na Mundijalima. Posle istorijske blamaže navijači su besni, a njihov gnev prvi je osetio napadač Fred, koji je jedva izvukao živu glavu na stadionu "Mineirao".

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Naime, u 69. minutu utakmice, kada je Fred napuštao teren, jedan od navijača pokušao je da se obračuna sa reprezentativcem Brazila. On je pokušao da provali ogradu i malo je falilo da dođe do Freda, ali je obezbeđenje intervenisalo u poslednjem trenutku. Fred je definitivno bio veliko razočarenje u timu selektora Luisa Felipea Skolarija, pa je I to verovatno bio razlog zašto se baš on prvi našao na udaru. Domaći navijači su u prvom trenutku bili šokirani razvojem situacije na terenu, ali je agresija vrlo brzo zamenila suze. Slično je i ostalim delovima Brazila. U Sao Paulu su još tokom utakmice izbili neredi, a besni navijači su palili nacionalne zastave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track