ĆIRO NIJE PODLEGAO HISTERIJI: Je.em mater svima koji krive Srbe
Foto: Profimedia

Oštro

ĆIRO NIJE PODLEGAO HISTERIJI: Je.em mater svima koji krive Srbe

Francuska 2016 -

Osuđuje Ko to kaže da vi stojite iza prekida protiv Češke? Ma to su, bre, sve budaletine koje pokušavaju da nas zavade, kaže hrvatski stručnjak

Mediji u Hrvatskoj objavili su „neproverenu, ali pouzdanu informaciju“ da iza prekida utakmice protiv selekcije Češke u Francuskoj stoje državljani Srbije, a proslavljeni hrvatski fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević u izjavi za Kurir svima koji pišu tako nešto poručio je da im „je.e mater“.Iskusni stručnjak kaže da je njegovoj reprezentaciji bacanjem baklji na teren napravljena velika šteta, ali decidirano tvrdi da Srbi s tim nemaju ništa, već da neko pokušava da stvori nove tenzije između dva naroda koji su ne tako davno bili u ratu.To je naša sramota- Ko je to rekao da iza svega stoje Srbi? Ma to su, bre, sve budaletine i je.em im mater svima. Slobodno napiši da Ćiro je.e mater svima koji pokušavaju da zavade Srbe i Hrvate! Zaista ne znam zašto to neko radi. Pa kakve veze vi imate s onim što se događalo na našoj utakmici? To je naša sramota i bilo je baš ružno - kaže Ćiro i dodaje:

- Napravili smo veliko sranje i sada čekamo da vidimo kako će da nas kazne. Ma, sigurno će nas oštro kazniti, ali samo da nas ne izbace.

Prekinimo EPTrener koji je selekciji Hrvatske doneo bronzanu medalju na SP u Francuskoj 1998. godine tvrdi da su za prekid utakmice najodgovorniji organizatori, koji nisu smeli da dozvole unošenje pirotehnike na stadion.

- Baš ceo dan s prijateljima pričam o tome. To je sigurno propust organizatora, pogotovo što se i pre utakmice pričalo da bi tako nešto moglo da se dogodi. Ovako, poslata je jasna poruka posle koje neki tamo teroristi misle: „Vidiš, kad su ovi uneli baklje na stadion, možemo mi nešto drugo.“ To je strašno. To ne sme da se događa. Uz to, imate i sve te tuče navijača širom Francuske. Pa dajte, ljudi, da prekidamo onda ta evropska i svetska prvenstva ako su tuče navijača glavna vest - kaže Blažević.

Danas odlukaGREM POL: KAZNITE HRVATE, TO SU IDIOTIHrvatska bi trebalo da sazna kaznu koju će joj izreći UEFA, a koja bi mogla da bude samo novčana, mada postoje zagovornici koji tvrde da će „kockasti“ biti vraćeni kući. Bivši engleski arbitar Grem Pol, koji je poznat po tome što je svojevremeno Džou Šimuniću na jednoj utakmici pokazao tri žuta kartona, istakao je da Hrvatska mora biti kažnjena i njene navijače nazvao idiotima.- UEFA s posebnom pažnjom mora da se pozabavi idiotskim navijačima iz Hrvatske i mora da kazni i njihov savez - rekao je Grem Pol.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track