(VIDEO) PUKLE JE EMOCIJE: Irina poručila Ronaldu da još uvek misli na njega
Foto: AP

Ljubav se nije ugasila

(VIDEO) PUKLE JE EMOCIJE: Irina poručila Ronaldu da još uvek misli na njega

Francuska 2016 -

Ruski top model Irina Šajk, nakon plasmana Portugala u polufinale Evropskog prvesntva u fudbalu, poslala je "poruku" Kristijanu Ronaldu u kojoj navodi da još uvek razmišlja o njemu.

Fudbalska reprezentacija Portugalije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u fudbalu pošto je na penale savladala selekciju Poljske. Zvezda tim Kristijao Ronaldo nije pružio partiju kakva se od njega očekuje, ali uprkos tome i dalje važi za najboljeg fudbalera planete.

Njegova doskorašnja devojka, ruska manekenka Irina Šajk očigledno je ispratila ceo meč sa sve produžecima i penalima, emocije su proradile, te je ova plavooka lepotica odlučila da se javno obrati asu Real Madrida.

Irina je na svom Instagram profilu postavila interesantan video ispod koga je napisla "Još uvek razmišljam o tebi", a o kome će drugom u sred šampionata Evrope nego o Kristijanu Ronaldu!

Sada čekamo Ronaldovu reakciju, a možda padne i pomirenje. Irina i Ronaldo su su bili u vezi pet godina, a svoju romansu su okončali prošle godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track