LIGA KUP ENGLESKE: Dva gola Jovetića, proradio i Tores

LIGA KUP ENGLESKE: Dva gola Jovetića, proradio i Tores

Fudbal -
Posle velike pobede od 4:1 u premijerligaškom derbiju nad gradskim rivalom Junajtedom, Mančester siti je nastavio da "gazi" i u Liga kupu, pa je Vigan primio pet golova, iako se držao sa 0:1 do poluvremena

LONDON - U šesnaestini finala engleskog Liga kupa, Mančester siti je sa 5:0 deklasirao Vigan uz dva gola Stevana Jovetića, a Čelsi je već do kraja prvog poluvremena "završio posao" na gostovanju Noriču sa 2:0 golovima Toresa i Ramireša.

Posle velike pobede od 4:1 u premijerligaškom derbiju nad gradskim rivalom Junajtedom, Mančester siti je nastavio da "gazi" i u Liga kupu, pa je Vigan primio pet golova, iako se držao sa 0:1 do poluvremena. "Načeo" ih je reprezentativac BiH Edin Džeku, a kanonadu je najavio Stevan Jovetić, koji je postigao dva gola, strelac je bio i Ture, a Navas je u 85. minutu postavio konačan rezultat.

U "premijerligaškom" susretu, Totenhem je naneo težak poraz Aston Vili sa 4:0, koja je poklekla u nadoknadio prvog poluvremena, kada je pobedu najavio Defo. Paulinjo je drugo poluvreme otvorio novim pogotkom, a Čadli i Defo su u poslednja četiri minuta potvrdili ulazak "pevaca" u dobru formu.

Zanimljivo je bilo i u još jednom okršaju klubova iz najjače ostrvske lige,Fulama i Evertona. Poveli su gosti iz Liverpula preko Nejsmita u 12. minutu, ali posle pauze, Berbatov je to anulirao u 53. minutu, a Bent je doneo preokret Fulamu u 69. minutu.

Igrači Sanderlenda su prvo uspeli u naumu da oteraju trenera Paola Di Kanija, a bez njega su savladali Piterboro sa 2:0 golovima Đakerinija i Roberžea.

Čelsi je golovima Toresa i Ramireša sav posao protiv Svindona završio za 35 minuta, i u Murinjovom stilu je priveo meč kraju, jer predstoji londonski derbi sa Totenhemom za četiri dana na gostovanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track