HRVAT BIO NA PRAGU MARAKANE: Zvezda zvala Ivana Klasnića
Foto: Reuters

Odbio crveno-bele

HRVAT BIO NA PRAGU MARAKANE: Zvezda zvala Ivana Klasnića

Fudbal -
Klub sa Marakane tokom potrage za centarforom kontaktirao i slavnog hrvatskog reprezentativca, kome u tom trenutku povratak u zemlje bivše Jugoslavije nije bio prioritet

BEOGRAD - Proslavljeni hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić bio je na pragu prelaska u Crvenu zvezdu, prenose beogradski mediji.

Klasnić, koji je tokom karijere igrao za Sent Pauli, Verder, Nant, Bolton i trenutno za Majnc, bio je na vrhu liste želja kluba sa Marakane da pojača napad.

"Tačno je da je postojalo interesovanje Zvezde. Kontaktirali su sa mnom u avgustu. Moj veliki prijatelj Filip Đorđević sa kojim sa igrao u Nantu i ja sedeli smo u Beogradu u restoranu, a tu je bio i jedan čovek iz Zvezde. Ne mogu da se setim kako se tačno zove. Znao je da sam slobodan i pitao me je da li bih igrao u Zvezdi. Zahvalio sam se na ponudi i rekao da ću razmisliti", prepričava Klasnić.

Da nije reč samo o slučajnom pozivu potvrđuju naredna dešavanja.

"Posle nekoliko dana zvao me je neko drugi iz Zvezde, mislim da je rekao da je potpredsednik. Tražio je da kažem da li bih igrao u Zvezdi, pa da pregovaramo o uslovima. Međutim, morao sam da odbijem. Zahvalio sam se na ponudi i objasnio da mi dolazak u Beograd nije u prvom planu. Nije mi prioritet da se vratim u zemlje bivše Jugoslavije. Živim u Nemačkoj i lepo mi je tamo. Dođem ja ponekad u Hrvatsku, posetim neke ljude, odmorim se. Volim da dođem i do Beograda. Eto, bio sam baš letos. Nemam ništa protiv, ali ne bih baš igrao fudbal tu", iskren je Klasnić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track