ZVEZDIN PAKAO: Stativa spasla očajne crveno-bele!

Kup Srbije

ZVEZDIN PAKAO: Stativa spasla očajne crveno-bele!

Fudbal -
Pogledajte kako je stativa spasla fudbalere Zvezde na startu utakmice

NOVI SAD - Fudbaleri Zvezde igraju protiv Proletera iz Slane Bare meč prvog kola Kupa Srbije.

Devetoplasirani tim u Prvoj ligi Srbije pravio je velike probleme anemičnim fudbalerima Zvezde na startu utakmice.

U šestom minutu meča stativa je spasla izabranike trenera Stojanovića. Nakon kornera koji je izveo Proleter, golman Vesić je očajno reagovao, ispustio je loptu i ona je pogodila unutrašnji deo stative. Nikola Mijailović je u poslednjem momentu uspeo da je izbaci sa gol linije.

Iako su fudbaleri Porletera tražili od arbitra da prizna gol, Danilo Grujić je procenio da lopta nije celim obimom prešla gol liniju.

Navijači Zvezde su ponovo razočarani igrom svog tima, već u desetom minutu utakmice popularne Delije su skandirale svojim fudbalerima: "Manekeni, Manekeni!"

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da ekipa mora da zaboravi na ovaj meč i okrene se izazovima u prvenstvu."U prvom poluvremenu smo se mučili do gola, koji nas je pokrenuo. Pohvatili smo konce u nastavku, i bili smo kompaktniji, izmene su donele svoje, i golovi Daude, imao je sjajan dan. Pobeda nam dosta toga olakšava na psihičkom planu, ali nema mnogo vremena za odmor i razmišljanje, već za vikend nas čeka nova utakmica i dokazivanje, treba se spremiti za Spartak u prvenstvu", rekao je Stojanović.

http://www.youtube.com/watch?v=_RrRfCiTcCg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track