DOGODILO SE I TO: Prvi poraz Čukaričkog!

Napredak prekinuo seriju Čuke

DOGODILO SE I TO: Prvi poraz Čukaričkog!

Fudbal -
Povratnik u Super ligu Čukarički pretrpeo je prvi poraz u novoj sezoni

KRUŠEVAC - Fudbaleri Napretka pobedili su danas na svom stadionu u Kruševcu ekipu Čukaričkog sa 2:1, u sedmom kolu Super lige Srbije.

Povratnik u Super ligu Čukarički tako je pretrpeo prvi poraz u novoj sezoni.

Strelci za Napredak bili su Nenad Mirosavljević u 59. i Bogdan Milošević u 77. minutu, dok je jedini gol za beogradski tim postigao Filip Stojković u sudijskoj nadoknadi vremena.

Napredak je utakmicu završio sa igračem manje, pošto je Obeng Regan dobio crveni karton u 90. minutu.

Donji Srem bio je ubedljiv protiv Voždovca u Pećincima i slavio sa 3:0. Strelci za domaćina bili su Uroš Sinđić u 15, Goran Janković u 21. i Stefan Aškovski u 79. minutu. Gosti su od 23. minuta imali igrača manje pošto je zbog drugog žutog kartona iskljucen Marko Nikolić.

Jagodina je nastavila seriju od pet utakmica bez poraza, pošto je kao domaćin pobedila Novi Pazar sa 1:0 golom Miloša Lepovića u 15. minutu. Pazarci su u nadoknadi vremena postigli pogodak za izjednačenje, ali ga je arbitar Dejan Santrač poništio zbog ofsajda, posle čega su gostujući fudbalerni burno reagovali. OFK Beograd je na svom terenu savladao Rad sa 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Bogdan Planić u 87. minutu.

Javor i Radnički iz Niša odigrali su u Ivanjici nerešeno 1:1. Vuk Sotirović doveo je domaćina u prednost u 74. minutu, a izjednačio je Sead Hadžibulić u 86.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track