Igrač Sautemptona Osvaldo seje decu po svetu!
Foto: AP

Ima tek 27 godina i tri braka

Igrač Sautemptona Osvaldo seje decu po svetu!

Fudbal -
Bivši golgeter Rome i Fjorentine je putem svog naloga na društvenoj mreži Tviter objavio da će ponovo postati otac jer je njegova sadašnja supruga Himena Baron trudna!

Neumoran.Napadač Sautemptona Pablo Osvaldo nedavno je tek prvi put bio strelac za svoj novi klub, ali je zato na putu da već sa 27 godina po četvrti put postane otac!

Čeka četvrto deteBivši golgeter Rome i Fjorentine je putem svog naloga na društvenoj mreži Tviter objavio da će ponovo postati otac jer je njegova sadašnja supruga Himena Baron trudna!Nedugo pošto je okačio fotografije voljene, oglasila se njegova bivša žena Ana, koja živi u Argentini i s kojom ima sina.- Ni da se javiš da pitaš kako ti je sin, 13 meseci te nema! Misliš da si mnogo jak što nastavljaš da uvećavaš svetsku populaciju - poručila je Osvaldu njegova prva supruga.Ne bira kontinenteArgentinac očigledno seje decu po celom svetu jer pored sina sa Anom ima i dve ćerke iz veze sa italijanskom manekenkom Elenom Brakini, s kojom je bio u vreme dok je nosio dres Fjorentine.(P. P.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track