Samo Spartak pobedio

Superliga Srbije

Samo Spartak pobedio

Fudbal -
Mečevi u Novom Pazaru, Užicu i Kragujevcu završeni bez pobednika

Fudbaleri Spartaka su pobedili Donji Srem u utakmici 8. kola Super lige, dok su mečevi u Novom Pazaru, Užicu i Kragujevcu završeni bez pobednika.U derbiju sredine tabele fudbaleri Napretka su poveli u Novom Pazaru, ali kako je vreme proticalo domaćin je bio sve bolji i uspeo da izjednači, ali ne i da dođe do pobede. Nisu imali ni sreće Novopazarci koji su dva puta pogađali okvir gola i imali još nekoliko dobrih šansi.

Pobednika nije bilo ni u Kragujevcu gde je Radnički rano poveo iz penala i čitavih 80 minuta imao igrača više, ali Voždovac je uspeo da izjednači i da do kraja bude dosta konkretniji. "Đavoli" su tako još jednom pokazali da ovakvi kakvi su sada ne zaslužuju mesto u najvišem rangu takmičenja i sa terena su ispraćeni uz burno negodovanje publike koja je zahtevala i odlazak klupske uprave.Promena trenera u Spartaku dala je rezultata jer su Subotičani pobedili Donji Srem iako nisu oduševili igrom, a gosti iz Pećinaca nisu uspeli da iskoriste periode nesigurne igre domaćina.

Sloboda i OFK Beograd su podelili bodove u meču u kom su Užičani imali igrača manje još od 20. minuta, ali su uprkos tom hendikepu uspeli da povedu, bili su mnogo bolji tim i nezasluženo su ostali bez pobede.

Superliga

8. kolo

Radnički 1923 - Voždovac 1:1 (1:1)

Beljić 10pen - Obradović 21

Spartak - Donji Srem 2:1 (1:1)

Nosković 15, Torbica 62 - Lukić 35

Novi Pazar - Napredak 1:1 (1:1)

Lotinac 37 - Bajić 7Sloboda - OFK Beograd 2:2 (2:1)

Tiago 11, Babić 45 - Damjanović 8, 86

Partizan - Javor 19.00

Nedelja, 6. oktobar:

Rad - Vojvodina 15.00

Radnički Niš - Jagodina 18.00

Čukarički - Crvena zvezda 19.00

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track