ZVAO POVREĐENOG IGNJOVSKOG: Nemci ljuti zbog Siniše Mihajlovića
Foto: Fonet

Verder kritikuje selektora

ZVAO POVREĐENOG IGNJOVSKOG: Nemci ljuti zbog Siniše Mihajlovića

Fudbal -
Ignjovski je morao da se odazove pozivu selektora, bez obzira na to što već duže vreme kuburi s povredom. Kad je zdrav, ne nalazi se na spisku reprezentacije. To me izuzetno nervira i stvarno ne mogu da razumem takvu odluku selektora Srbije - rekao je Dut

Miha ga baš razljutio!Trener Verdera Robin Dut razočaran je odlukom selektora Srbije Siniše Mihajlovića da za mečeve protiv Japana i Makedonije pozove njihovog igrača Aleksandra Ignjovskog, koji ima problem s povredom mišića.- Ignjovski je morao da se odazove pozivu selektora, bez obzira na to što već duže vreme kuburi s povredom. Kad je zdrav, ne nalazi se na spisku reprezentacije. To me izuzetno nervira i stvarno ne mogu da razumem takvu odluku selektora Srbije - rekao je Dut.Šef stručnog štaba bundesligaša iz Bremena smatra da bi Ignjovski mnogo bolje uslove za oporavak imao u Nemačkoj.- Oni su izgubili sve šanse za plasman na SP, i zašto ga sad time opterećuju. Mi poštujemo odluku Fudbalskog saveza Srbije, ali isto tako smatramo da bi za njega bilo bolje da se oporavlja u Bremenu. On nije spreman 100 odsto i ovde svakog trenutka možemo da pratimo zdravstveno stanje našeg fudbalera - dodao je Dut.(M. N.)

Razumem brigu VerderaFudbaler Verdera Aleksandar Ignjovski razume brigu trenera Robina Buta, ali kaže da mu je uvek bila želja da nastupa za svoju zemlju.- Drago mi je što moj Verder brine za moje zdravstveno stanje, ali isto tako razumem i želju mog aveza. Uveren sam da će sve biti u redu, a ljudi iz reprezentacije vode računa o povredi. Nadam se da ću maksimalno biti spreman za naredni okršaj u Bundesligi, gde igramo protiv Frajburga - poručio je Ignjovski.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track