SVAĐE U VOJVODINI: Balša Butorović pada zbog Kežmana
Foto: Nikola Milićević

Nema mira

SVAĐE U VOJVODINI: Balša Butorović pada zbog Kežmana

Fudbal -
Kako javljaju novosadski mediji 28 od 53 skupštinara spremno je da podrži smenu sina bivšeg prvog čoveka kluba Ratka Butorovića

Kako javljaju novosadski mediji predsednik upravnog odbora fudbalskog kluba Vojvodina Balša Butorović definitivno će biti smenjen na narednoj sednici Skupštine kluba, a kormilo će preuzeti Zoran Šćepanović ili Minja Bolesnikov.

Kako se navodi, 28 od 53 skupštinara spremno je da podrži smenu sina bivšeg prvog čoveka kluba Ratka Butorovića, dok će pitanje njegovog naslednika biti rešeno "drugarskim" dogovorom između vlasnika preduzeća "Maxim & Co" i zastupnika firme "Grand M"."Na prethodnom sastanku sa njima bilo je reči da Bolesnikov postane predsednik kluba, a da Šćepanović zauzme mesto direktora, koje već dugo stoji upražnjeno. Otvorena je mogućnost da bude i obrnuto, ali će svakako neko od njih dvojice biti predsednik Vojvodine", kaže izvor blizak klubu i dodaje da je Mirko Dubroja, vlasnik "Karin komerca", definitivno ispao iz igre da preuzme fotelju prvog čoveka kluba sa Karađorđa.

Sagovornik novosadskog radija 021 kaže da se većina u Skupštini odlučila za smenu Balše Butorovića nakon loših poslovnih poteza njegovog rukovodstva, pre svih Mateje Kežmana.

"Svi ugovori koje je Kežman potpisao su izuzetno štetni za klub i jedan od prvih zadataka novog rukovodstva biće angažovanje pravnika kako bi ti ugovori bili raskinuti".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track