HAOS MEĐU HRVATIMA: Lovren i Strinić se sukobili tokom meča
Foto: Printskrin

Srna smirivao situaciju

HAOS MEĐU HRVATIMA: Lovren i Strinić se sukobili tokom meča

Fudbal -
Dvojica defanzivaca Vatrenih napravili su ružne scene na terenu posle drugog pogotka koji su Hrvati primili nakon jedanaesterca

GLAZGOV - Fudbalska reprezentacija Hrvatske neslavno je završila takmičenje po grupama u kvalifikacijama za odlazak na Mundijal 2014.

Izabranici Igora Štimca poraženi su na "Hempden parku" od Škotske čime su samo "overili" drugo mesto koje vodi u baraž, ali je prava bruka usledila posle drugog gola Škota.

U 73. minutu utakmice Banan je izveo jedanaesterac, Pletikosa je odbranio, ali je Nejsmit natrčao i povećao vođstvo svog tima na 2:0. I dok su se Škoti radovali, došlo je do sukoba Dejana Lovrena i Ivana Strinića. Lovren je potrčao ka saigraču i prigovorio mu da nije dobro zagradio svog igrača, a pošto je došlo do verbalne rasprave, Lovren se uneo saigraču u lice. Scene su izgledale prilično ružno, a napetu situaciju smirio je kapiten Darijo Srna.

Hrvati će uskoro saznati ime rivala u baražu, a ostaje otvoreno i potanje sa kojim selektorom će pokušati da se domognu Mundijala u Brazilu. Lovren i Strinić su se pomirili dan posle utakmice u Glazgovu."Bilo je to u žaru borbe. To je sve ok. Možda je trebalo da bolje reagujem kod penala", rekao je Strinić, dok je Lovren dodao:"Sve smo rasšistili. Izvinio sam se Striniću. Bilo je to u žaru borbe. Ne volim da gubim".

http://www.youtube.com/watch?v=cYFYyP3lezc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track