MAMIĆ OPET NAPADA: Izvršni predsednik Dinama izvređao novinara

Novi ispad

MAMIĆ OPET NAPADA: Izvršni predsednik Dinama izvređao novinara

Fudbal -
Prvi čovek "modrih" verbalno se sukobio sa predstavnicima medija, koji su ga pitali za komentar najave ujedinjenja navijača Dinama i Hajduka

Zagrebački Dinamo je otvorio hotel podno južne tribine maksimirskog stadiona, a taj događaj doveo je do novog verbalnog sukoba izvršnog predsednika "modrih" Zdravka Mamića sa jednim od novinara, koji ga je pitao o udruživanju navijača Dinama i Hajduka Bad Blue Bojsa i Torcide nakon zabrane gostujućih navijača u hrvatskom prvenstvu. "Idi u p...u materinu provokatorsku. Vi samo pljujete po HNS-u, Mamiću i Dinamu, a to je odluka vladinog tela. Pa nije Mamić doneo zakon. Prezentuješ da je Mamić neki kriminalac, onda ja zbog toga ne mogu izaći na ulicu. Kakva si ti sotona. Pogledaj koliko je naroda došlo da vidi hotel, koji treba biti u prvom planu. Vi bi Boga raz...i da bi napravili kontroverze i ne znam šta sve ne", rekao je Mamić i dodao:"U Glazgovu je bilo 1500 hrvatskih navijača, a onda se 30 našmrkanih kretena izguralo u prvi red i napisalo da su oni Torcida. Ti huligani će jednog dana stavljati igle u ruke našoj deci.

Mamikć je rekao da nije trenutak da pričao o reprezentaciji i stanju u hrvatskom fudbalu, jer kako je rekao mora da brine o zdravlju i pripremi se za dve operacije.

http://www.youtube.com/watch?v=rWtkcTOj9Ik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track