Zlatni „litvanci“ potpuno nestali!

Neverovatna sudbina šampiona Evrope

Zlatni „litvanci“ potpuno nestali!

Fudbal -
Na putu je da propadne generacija srpskih fudbalera, jedina koja je u zemlju donela trofej s velikog takmičenja - EP za omladince

Opasnost.Pre 12 nedelja predviđali smo im budućnost „čileanaca“, a danas već moramo biti zabrinuti za opstanak „litvanaca“ u svetu profesionalnog fudbala. Većina evropskih šampiona sa spiska selektora Ljubinka Drulovića tavori u svojim klubovima po povratku iz Litvanije ili igra u lošoj formi. Jedino se kod Aleksandra Mitrovića vidi pomak u karijeri, dok ostali moraju da stave prst na čelo.Golman Predrag Rajković branio je u Jagodini dok se nije preselio u Crvenu zvezdu, gde više nije ni treći golman. Za bekove su takođe nastupili teški dani po završetku bajke u Litvaniji. Levi bekovi Nikola Antić i Slobodan Urošević dele minutažu u Radu, ali ne blistaju.Petar Golubović stagnira u OFK Beogradu čekajući zimu i prelazak u Romu. Štoper iz Jagodine Aleksandar Filipović igra ponekad na mestu desnog beka, a Nemanja Maksimović kao pozajmljeni igrač Verone u slovenačkim Domžalama ima samo jedan nastup.Za Sergeja Milinkovića-Savića nije se uključio alarm budući da je pred njim još godinu dana stažiranja u omladinskom timu Vojvodine. Uroš Đurđević je golovima u Ivanjici tek prošlog vikenda podsetio na svoje partije iz prošle sezone, dok se Andrija Luković i dalje traži među seniorima Rada. Kapiten reprezentacije Marko Pavlovski trenira u Portu, B ekipi, nadajući se dolasku lepših dana.

Meleg tavori u AmsterdamuIgrači s klupe Mijat Gačinović i Aleksandar Čavrić zaslužili su samo epizodne uloge, dok Dejana Melega nema u Ajaksu ni među epizodistima.- Želim još jednu šansu i nadam se da ću je dobiti od trenera Franka de Bura. Nisam još pokazao sve što znam, ali trudim se da budem sve bolji - rekao je Meleg.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track