Mladenović: Vasiljeviću, smrdljivko, polupaću ti pi.ku, kad-tad!

Direktor i bivši trener u klinču

Mladenović: Vasiljeviću, smrdljivko, polupaću ti pi.ku, kad-tad!

Fudbal -
Prvi čovek Omladinske škole Srđan Vasiljević tvrdi da mu je nekadašnji trener klinaca Dragan Mladenović slao preteće poruke preko društvenih mreža Fejsbuk i Tviter

Prljav veš s Marakane.Rat između direktora Omladinske škole Crvene zvezde Srđana Vasiljevića i bivšeg trenera klinaca Dragana Mladenovića i dalje traje nesmanjenom žestinom. Posle prepucavanja po medijima usledile su i direktne prozivke, pa je Srđan Vasiljević odlučio da Dragana Mladenovića prijavi policiji jer mu je uputio pretnje preko društvenih mreža Tviter i Fejsbuk.Ne dolikuje mu- Juče ujutro na mom Fejsbuk profilu dočekala me je poruka od Dragana Mladenovića. Pisalo je samo - „Smrdljivko, polupaću ti pi... kad-tad“. Pre desetak dana, napisao mi je i na Tviteru „Žica stiže“. Čoveku koji je igrao za Zvezdu, bio reprezentativac i radio s decom takav rečnik ne dolikuje. Porodičan sam čovek i ne želim da dođem u situaciju da se okrećem na ulici - rekao je za Kurir Srđan Vasiljević, a potom dodao:- Nemam neprijatelje u životu, a te pretnje me neće sprečiti da nastavim da radim za Zvezdu. Vreme će nam svima biti sudija.Kurir je stupio i u kontakt s Draganom Mladenovićem. Bivši as crveno-belih i trener u Omladinskoj školi iznenađen je reakcijom Srđana Vasiljevića.Neću da polemišem- Neću da polemišem s nekim nebitnim likom. Nisam miš kao on i ne krijem se po rupama. Neka organi rade svoj posao, a ja stojim iza svake svoje reči. Fejsbuk nemam i ne koristim tu društvenu mrežu. Imam javni Tviter profil, na kojem iznosim svoje stavove. Istina je da sam napisao „Žica stiže“, ali u kontekstu njegovog intervjua gde se žalio da iza gola nema žice. Ako misli da je to pretnja, onda ne znam... - zaključio je Mladenović.

Ide u policiju... Srđan Vasiljević
Ide u policiju... Srđan Vasiljević

Dragan Mladenović
Dragan Mladenović

Nudio mu direktorsku foteljuSrđan Vasiljević kaže za Kurir da ne zna kakav problem s njim ima Dragan Mladenović.- Nikad nije došao kod mene da vidimo gde je problem. Nisam mu ništa nažao učinio. Sam je rekao da neće da radi i sklonio se. Posle gostovanja u jednoj TV emisiji, gde je svašta pričao, pozvao sam ga na razgovor. Rekao je da nemamo problem. Nije morao da priča sa mnom, mogao je da ode kod predsednika Džajića, direktora Stojadinovića, genseka Zečevića... Ponudio sam mu i moje radno mesto. Samo sam mu poručio da to kaže tamo gde treba - tvrdi Vasiljević.Neka policija radi svoj posaoDragan Mladenović tvrdi da policija lako može da utvrdi ko je poslao pretnje Srđanu Vasiljeviću preko Fejsbuka. Posle razgovora s Kurirom na svom Tviter nalogu napisao je:- Zadnji trzaj očajnika.Taj post je stajao svega nekoliko minuta, pošto je posle toga obrisan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track