ISPUNIO OBEĆANJE: Ibrahimović poslao dres malom Hajrudinu
Foto: Printskrin

Plemenito

ISPUNIO OBEĆANJE: Ibrahimović poslao dres malom Hajrudinu

Fudbal -
Zvezda PSŽ-a poslala dva dresa sa posvetom. Jedan svoj i drugi manji, da bi ga dečak čija je poslednja želja bila da upozna švedskog fudbalera mogao nositi

Kao što je i obećao u video poruci, fudbaler Pari Sent Žermena i reprezentativac Švedske Zlatan Ibrahimović je teško obolelom dečaku Hajrudinu Kamenjašu iz Vareša kojem je poslednja želja bila da ga upozna poslao je dres s posvetom.

Zbog Ibrahimovićevih obveza, ali i sve težeg Hajrudinovog zdravstvenog stanja, susret nažalost nije moguć. Dres je Hajrudinu na Sarajevski aerodrom donela Tea Rekić iz Nemačke.

"Dragi Hajrudine, puno te voli Zlatan. Mislim na tebe od sveg srca", stoji u posveti uz autogram na dresu PSŽ-a sa brojem 10. Zlatan je Hajrudinu poslao dres u dve veličine, veliki originalni, i mali da ga može obući. Nažalost, nakon boravka u bolnici i iščekivanja dresa na aerodromu dečak je bio preumoran da bi odmah probao dres, briznuo je u plač i roditelje tražio da ga vode kući. "Sada se sve više umara, potrebno mu je sve više sna, a na nama je da se potrudimo da ovo vreme provede s osmehom", kazala je Tea koja se bavi humanitarnim radom, a Hajrudina je upoznala tokom dečakovog lečenju u Nemačkoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track