PAKLENA SAČEKUŠA: Delije tukle Grobare, dvoje teško povređeno!

Neredi pred 145. derbi

PAKLENA SAČEKUŠA: Delije tukle Grobare, dvoje teško povređeno!

Fudbal -
Metež se dogodio oko 15.30 sati kada su se navijači dva večita rivala međusobno sukobili u autobusu dok su išli na utakmicu

BEOGRAD - U tuči dve grupe navijača Partizana i Crvene zvezde na izlazu iz mesta Umka dve osobe su teško povređene, a veći broj lakše. Sukob se dogodio na Obrenovačkom putu između dve benzinske pumpe, saznaje portal Kurira.

Metež se dogodio oko 15.30 sati kada su prema nepotvrđenim informacijama navijači Crvene zvezde sačekali "Grobare", koji su autobusom iz Obrenovca išli na utkamicu.

Do okršaja je došlo na autobuskoj stanici, a u opštem haosu uništena su potpuno dva autobusa i polupano nekoliko automobila, a veliki broj sukobljenih navijača je povređen, među kojima i dvojica mladića teže, od kojih se jedna osoba nalazi u kritičnom stanju.

"Dve osobe su teško povređene, jedna koja je u komi na putu je u Urgentni centar. Grupa mladića je odbila lekarsku pomoć", izjavila je za portal Kurira dr Nada Macura portparolka Hitne pomoći.

Inače na Umci se nalaze jake snage policije i žandarmerije koji su prema poslednjim informacijama uspeli su da razdvoje sukobljene navijače, a policija ispituje očevice.

U Urgentni centar primljeno je dvoje navijača sa lakšim povredama.

Od 18 časova na stadionu Crvene zvezde igra se 145. prvenstveni večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track