NEMA OTKAZA: Vuk Rašović ostaje trener do zime
Foto: Saša Pavlić

Partizatn analizira uzroke loše igre

NEMA OTKAZA: Vuk Rašović ostaje trener do zime

Fudbal -
Aktuelni trener sedeće na klupi crno-belih do odlaska na pauzu ako pre toga tim ne posrne u domaćem prvenstvu

Odlaganje do snega.Partizan neće dobiti novog trenera pre odlaska na zimsku pauzu! Predsednik crno-belih Dragan Đurić u kratkoj izjavi je poručio da se problem očajne igre u derbiju neće rešavati preko leđa Vuka Rašovića, što ne treba shvatiti ni kao davanje podrške njegovom radu sa ekipom.- Nijednog trenutka nije se postavljalo pitanje smene trenera, tako da su trenerska imena koji se spominju kao Rašovićeve zamene obične medijske spekulacije. Od toga nema ništa - rekao je Đurić.Potpredsednik kluba Ratomir Babić rekao je da će se uprava sigurno sastati u narednih 48 sati da bi raspravljali o situaciji u klubu.- Posle poraza u derbiju nikada nije lako. Naša ekipa je odigrala ispod svakog nivoa i mi ćemo se okupiti kako bismo pronašli uzrok tako lošeg izdanja. Nema govora o tome da ćemo sada promeniti trenera. Ostala su još četiri kola do kraja jesenjeg dela prvenstva, veliko je pitanje šta bismo dobili odlukom o smeni.Okriviti samo trenera za posrtanje oduvek je bio najbolji način da se maskira krivica rukovodstva kluba, ali Babić ne želi da se skriva iza Rašovića.- Moramo biti objektivni. Odavno sam rekao da u prelaznom roku nismo odradili dobar posao, ali postoji i niz problema u sportskom sektoru koje moramo da pretresemo. Naši fudbaleri prikazuju igre ispod svojih realnih vrednosti.

Težak raspored PartizanaDo kraja jesenje sezone Partizan ima mečeve s Donjim Sremom i Spartakom u Humskoj, a gostuju Voždovcu i Čukaričkom. Raspored ne donosi jednostavne mečeve za crno-bele ako se ima u vidu da su Napredak i Javor uspeli da napuste Topčidersko brdo neporaženi, pa stoga Vuku Rašoviću sleduju četiri teška ispita, a svaki ga može koštati otkaza.

Drulovića niko nije zvaoPre i posle derbija mediji su spekulisali da bi, umesto Rašovića, trenersko mesto mogli zauzeti Ljubinko Drulović, Marko Nikolić i Ljubiša Tumbaković. Od navedenih stručnjaka samo je Tumbaković bez angažmana, dok Nikolić vodi Vojvodinu, a Drulović ima ugovor sa FSS kao selektor U20. Iz FSS juče su uveravali da ih niko iz Partizana nije pozvao kako bi zatražio dozvolu za dolazak selektora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track