BEZ ADEMA U UŽICU: Ljajić neće ni u novinarsku selekciju!
Foto: Fonet

Nije himna u pitanju

BEZ ADEMA U UŽICU: Ljajić neće ni u novinarsku selekciju!

Fudbal -
Prvotimac Rome odbio svaki kontakt sa novinarima i predstavnicima Fudbalskog saveza Srbije, pa mu nije upućena pozivnica za spektakl u Užicu

Fudbaler Rome Adem Ljajić neće nastupiti na spektaklu "Novinari protiv selektora" jer se poslednjih dana nije javljao na telefon, čak i ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije.

Fudbalska reprezentacija Srbije, predvođena selektorom Sinišom Mihajlovićem, 19. novembra će u Užicu odigrati prijateljski meč protiv selekcije koju je sastavila "sedma sila", a sa klupe će je predvoditi Milovan Rajevac i Ljubiša Stamenković.

Adem Ljajić je, prema nekim neproverenim informacijama, u početku pristao da bude u novinarskom sastavu, ali poslednjih dana niko sa njim nije imao kontakt. Ljajić se nije javljao na pozive, niti je odgovarao na poruke. Iz Fudbalskog saveza zato nije poslata pozivnica na adresu prvotimca Rome. Isti slučaj je i sa Boškom Jankovićem iz Verone.

Sa druge strane, gotovo je izvesno da će na gradskom stadionu u Užicu istrčati Miloš Krasić, Nemanja Pejčinović, Nemanja Gudelj, Marko Milinković, Miroslav Radović, Miloš Ninković, Nikola Ninković, Branimir Aleksić, Boban Bajković, Miroslav Vuličević, Nikola Leković, Stefan Babović...

Siniša Mihajlović sa svojim izabranicima četiri dana pre ovog meča igra prijateljski meč protiv Rusije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track