CRNO-BELI IZ 2 U 1: Partizan posle preokreta pobedio Donji Srem s 3:2!
Foto: Partizan

Pet golova na meču pred praznim tribinama

CRNO-BELI IZ 2 U 1: Partizan posle preokreta pobedio Donji Srem s 3:2!

Fudbal -
Partizan je posle pobede zadržao prvo mesto na tabeli sa 24 boda
1 / 5 Foto: Partizan

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Donjeg Srema rezultatom 3:2 (0:1) u meču 12. kola Superlige Srbije.Crno-beli su u 47. minutu gubili s 2:0, ali su do kraja meča uspeli da naprave preokret i da dođu do pobede. Oba gola za goste postigao je Krunić u 43. i 47. minutu. Pogotke za Partizan dali su Fofana u 58, Stanković u 70. i Jojić u 82. minutu.Meč na stadionu u Humskoj odigran je bez prisustva gledalaca zbog incidenata na prošlonedeljnom 145. derbiju između Crvene zvezde i Partizana. Partizan je do pobede i sva tri boda došao posle preokreta, pošto je početkom drugog poluvremena gubio sa 2:0, ali je mnogo boljom igrom u poslednjih pola sata meča postigao tri gola. Gosti iz Pećinaca su poveli u 43. minutu. Posle greške Ostojića, lopta je stigla do Krunića, koji je lako savladao Stojkovića. Krunić već na startu drugog dela meča savladao golmana crno-belih. On je lako prošao pored Stankovića po levoj strani, ušao u šesnaesterac i lobovao Stojkovića. Partizan je od tog trenutka zaigrao ofanzivije i 58. minutu smanjio preko Fofane. Crno-beli su do izjednačenja došli u 70. minutu, kada je posle centaršuta Jojića sa desne strane Stanković pogodio mrežu Donjeg Srema. Pobedonosni gol za crno-bele postigao je Jojić u 82. minutu.Partizan je zadržao prvo mesto na tabeli sa 24 boda.

http://www.youtube.com/watch?v=lIK_gFBPHH4
GOLLL!!! 3:2 za crno-bele. Jojić se upisao u strelce. GOLLL!!! 2:2.

63. minut - Odličan dupli pas Ilića i Fofane, koji šutira sa 16 metara, ali lopta odlazi u korner.

58. minut - GOLLL!!! 1:2. Fofana posle solo prodora pogađa mrežu Donjeg Srema.55. minut - Ilić idealno proigrava Kojića, koji nije uspeo da pogodi mreži gostiju47. minut - GOLLL!! 0:2. Krunić se ušetao u 16 metara i pogodio prvi ugao Stojkovića.46. minut - Počelo je drugo poluvremeII poluvreme45. minut - Kraj prvog poluvremena. Gosti posle prvih 45 minuta vode s 1:0.44. minut - GOLLL!!! 0:1! Donji Srem je došao u vođstvo. Krunić je pobegao odbrani Partizana i savladao lobom Stojkovića.40. minut - Krunić šutira iz slobodnog udarca, a Stojković je siguran na golu.38. minut - Inicijativa crno-belih, ali bez promene rezultata34. minut - Stanković šutira posle kornera, a golman gostiju brani.31. minut - Zec je pao u kaznenom prostoru Partizana posle duela sa Živkovićem, ali je sudija ponovo procenio da nema penala30. minut - Partizan ima inicijativu, ali bez prave šanse za gol.24. minut - Jojić ulazi do peterca sa leve strane udara lažnjak i onda šutira, a lopta pogađa u ruku Prljevića. Sudija ne svira penal za Partizan.22. minut - Jojić opaljuje levicom posle lažnjaka sa 18 metara iskosa desno, lopta ide preko gola.13. minut - Malbašić ulazi do peterca sa leve strane, šutira a golman gostiju brani10. minut - Bukorac je šutirao sa 25 metara, a Stojković je siguran na golu

8. minut - Malbašić je glavom pokušao da iznenadi golmana gostiju, koji je bio siguran

4. minut - Igra se odvija na sredini terena1. minut - Utakmica je počelaTOK UTAKMICE

Javor odneo bod iz Novog SadaFudbaleri Vojvodine odigrali su danas nerešeno sa Javorom 2:2 u utakmici 12. kola Super lige. U ostalim mečevima Novi Pazar je pobedio Spartak iz Subotice sa 3:0, OFK Beograd Jagodinu sa 3:2, Radnički Niš Voždovac sa 2:1, Sloboda Napredak sa 2:1, a Radnički 1923 je izgubio na svom terenu od Čukaričkog rezultatom 0:1. Vojvodina je posle prvog poluvremena vodila 2:0, zahvaljujući golovima Andrije Kaluđerovića u četvrtom minutu i Stojana Vranješa u 40. Marko Docić je 51. smanjio prednost domaćina, a izjednačenje i bod Javoru je doneo Vladimir Radivojević u 90. Vojvodina je trenutno treća na tabeli Super lige sa 21 bodom, tri manje od vodećeg Partizana. Javor je 12 sa 13 osvojenih poena. U poslednjoj utakmici 12. kola sutra od 13.00 se sastaju Rad i Crvena zvezda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track