BRATSKI REMI U DUBAIJU: Srbija i Rusija igrale 1:1!
Foto: AP

Baš prijateljski

BRATSKI REMI U DUBAIJU: Srbija i Rusija igrale 1:1!

Fudbal -
Samedov je doveo Rusiju u vođstvu u 30. minutu, a izjednačio je Đorđević samo minut kasnije

DUBAI - Fudbaleri Srbije i Rusije igrali su 1:1 u prijateljskom meču u Dubaiju.Rusija je povela golom Samedova u 30. minutu, a samo minut kasnije izjednačio je Filip Đorđević. Obe selekcije su imale još po nekoliko prilika za gol, ali promene rezultata nije bilo.

Srbija: Stojković, Rukavina, Ivanović, Biševac, Kolarov, Radovanović (od 46. Fejsa), Matić (od 73. Milivojević), Basta, Tošić (od 82. Živković), Tadić (od 75. Đuričić), Đorđević (od 63, Šćepović).

Rusija: Akinfejev, Kozlov (od 62, Ješenko), Granat, Ignaševič, Kombarov, Glušakov, Samedov, Fajzulin (od 83. Tarasov), Širokov (od 89. Rjazancev), Jonov (od 62. Smolov), Kokorin.Reprezentacija Srbije će naredni meč odigrati u utorak u Užicu, a rival izabranicima Siniše Mihajlovića biće selekcija "novinara".

http://www.youtube.com/watch?v=nk40j8NVOAg

Tekstualni prenos

90. minut - Kraj utakmice. Srbija - Rusija 1:1.80. minut - Prilika za Đuričića. Rukavina je centrirao sa desne strane, a Đuričić je primio loptu na oko 10 metara od gola Rusije. Međutim, Akinfejev je dobro intervenisao75. minut - Igra se odvija na sredini terena67. minut - Tošić je ušao u kazneni prostor, ali je brži od njega bio Akinfejev, koji je uhvatio loptu. 62. minut - Grešku u dodavanju Tadića nije uspeo da iskoristi Kokorin. On je krenuo ka golu Srbije, ali je Biševac dobro intervenisao54. minut - Dobra kontra Srbije, ali je Tadić uspeo samo da izvuče korner50. minut - Velika prilika za Ruse. Samedov je centrirao, a Stojković je bio nesiguran. Širokov je potom sa svega nekoliko metara loptu poslao pored gola.46. minut - Počelo je drugo poluvremeII poluvreme45. minut - Kraj prvog poluvremena, 1:1.40. minut - Širokov je šutirao iz slobodnog udarca sa oko 25 metara, ali je bio neprecizan31. minut - GOLLL!!! 1:1! Gol za Srbiju postigao je Đorđević. Tadić je centrirao sa leve strane, Basta vratio loptu u peterac, a Đorđević postiže gol glavom.30. minut - GOLLL!!! Rusija je povela protiv Srbije!! Širokov je odigrao dupli pas sa Kokorinom, koji je šutirao sa 16 metara. Stojković je odbranio, ali je Samedov bio brži od odbrane Srbije za 1:0.20. minut - Širokov je šutirao iz slobodnog udarca sa oko 25 metara, ali je lopta otišla visoko preko gola.14. minut - Igra se odvija na sredini terena9. minut - Đorđević je posle solo akcije izašao sam ispred Akinfejeva, ali je njegov udarac izblokiran5. minut - Reprezentacija Rusije ima blagu inicijativu.1. minut - Utakmica je počelaI poluvreme

Mihajlović je izveo sledeći tim: Stojković, Rukavina, Kolarov, Biševac, Ivanović, Radovanović, Matić, Basta, Tošić, Tadić, Đorđević.

Kapelo je na teren poslao Akinfejeva, Kozlova, Ignaševiča, Garanta, Dimitrija Kombarova, Glušakova, Faizulina, Širokova, Samedova, Ionova i Kokorina.

TOK UTAKMICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track