OBRT: Tole na Zlatiboru nagovara Mihu!
Foto: Saša Pavlić

OČI U OČI: Predsednik FSS i selektor na sastanku

OBRT: Tole na Zlatiboru nagovara Mihu!

Fudbal -
Karadžić sutra razgovara sa Mihajlovićem kako bi ga odgovorio od odlaska u SampdorijuKaradžić sutra razgovara sa Mihajlovićem kako bi ga odgovorio od odlaska u Sampdoriju

Na 1.003 metra nadmorske visine.Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, prvi put otkako se nalazi na čelu krovne organizacije, dobiće otkaz jednog selektora, nasuprot njegovoj želji da ga zadrži. Šanse u promilimaU Đenovi pripremaju tepih za dolazak „spasitelja“ Siniše Mihajlovića, a Tole planira da poslednjim razgovorom pokvari posao upravi italijanskog prvoligaša Sampdorije.Za novi pokušaj Karadžić će dobiti priliku sutra na Zlatiboru. Šanse za veleobrt mere se promilima jer prvi čovek srpskog fudbala ne može da garantuje ni svoj ostanak na istom mestu, što Mihajlović postavlja kao uslov, niti ponudom može da parira Italijanima. Đenova čekaDobro obavešteni izvori tvrde da će odlazeći selektor dobiti milion evra za sezonu na klupi Sampdorije i višegodišnji ugovor, koji će mu otkloniti pritisak i stalnu pretnju otkazom.Selektor na potezuSvestan je i Karadžić da ga na Zlatiboru očekuje nemoguća misija, ali neće propustiti priliku da mu još jednom predoči činjenice da je veći izazov raditi s talentovanom generacijom igrača koju je sam formirao i da će manju platu kompenzovati većom nagradom u slučaju plasmana na EP u Francuskoj 2016. godine. Miha je na potezu!

De Leo i Sakić u ĐenoviItalijanski mediji žele da obeshrabre Karadžića pred sastanak s Mihajlovićem. Oni su juče objavili da su i dvojica Mihajlovićevih pomoćnika iz reprezentacije Srbije već ugovorila uslove za prelazak u Sampdoriju, tako da će se 20. novembra na prvom treningu u Đenovi pojaviti Nenad Sakić i Emilio de Leo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja