MIHAJLOVIĆ: U Užicu će se videti ima li Superliga igrača za reprezentaciju
Foto: Fonet

Prijateljski meč

MIHAJLOVIĆ: U Užicu će se videti ima li Superliga igrača za reprezentaciju

Fudbal -
Očekujem dosta golova i naravno našu pobedu, rekao je selektor pred duel sa selekcijom novinara

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović i selektor novinarske selekcije Ljubiša Stamenković izjavili su da očekuju spektakl u Užicu i najavili pobedu svog tima.

"Biće to još jedna prilika da bolje upoznamo igrače koji igraju Superligu i vidimo ko je od njih potencijalni reprezentativac. Oni će zbog toga sigurno biti veoma motivisani za igru, ali i mi ulazimo ozbiljno u taj meč. Očekujem dosta golova i naravno našu pobedu", rekao je Mihajlović na konferenciji za medije na Zlatiboru i podsetio da je baš on inicirao da se posle devet godina obnovi tradicija igranja ovog meča.

Stamenković je takođe najavio da će njegova selekcija pokušati da pobedi A tim, ali je napomenuo da je rezultat u drugom planu.

"Želimo da prikažemo šta srpski fudbal može u ovom trenutku. U mom timu su osim Smiljanića i Pejčinovića igrači koji se takmiče u domaćem prvenstvu i ne sumnjam da će pružiti maksimum", poručio je Stamenković.

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović očekuje pun stadion u Užicu.

"Ova utakmica će biti samo u najavi prijateljska, jer reprezentacija svaku utakmicu igra da pobedi. Ljubiteljima fudbala u Užicu pokazaćemo da Srbija ima perspektivne igrače", rekao je Ivanović.

Kapiten novinarske reprezentacije Nemanja Pejčinović najavljuje tešku utakmicu za njegov tim.

"Sigurno neće biti lako protiv A selekcije, koja je kvalitetnija ekipa i dugo igra zajedno. Ipak,mi nećemo propustiti šansu da se pokažemo u najboljem izdanju. Nećemo izneveriti publiku, koja će sigurno doći u velikom broju", poručio je Pejčinović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track