MIHAJLOVIĆ NAPUSTIO SRBIJU: Prihvatio sam ponudu Sampdorije

Potvrđeno

MIHAJLOVIĆ NAPUSTIO SRBIJU: Prihvatio sam ponudu Sampdorije

Fudbal -
Duel u Užicu bio je poslednji u kom je Mihajlović vodio nacionalni tiim

Posle pobede nad selekcijom novinara (2:0) u prijatelsjkom meču u Užicu Siiniša Mihajlović je potvrdio da napušta klupu Srbije i odlazi u ekipu Sampdorije.

"Prihvatio sam poziv Sampdorije u kojoj sam igrao četiri godine. Ovom prilikom i zbog želje da razjasnim sve kako se dešavalo, hoću da naglasim neke stvari. Poziv Sampdorije nije ni malo uticao na odlazak, jer se jednostavno desio, kao što sam i ovih 18 meseci imao pozive klubove. Odluku sam bazirao na tome što Tomislav Karadžić, kao predsednik, i Zoran Laković, kao sekretar, nisu mogli da mi garantuju da će i dalje vršiti te funkcije. Ostao bih da su i oni ostali. Ne znam ko će da dođe i kako će da se ponaša, a oni su ljudu kojima verujem", rekao je sada već bivši selektor.

"Novac nije imao nikakvu ulogu u mojoj odluci da napustim reprezentaciju Srbije i prihvatim ponudu Samdorije. Hvala vam svima, ako smo imali nekih problema, to je bio deo posla. Možda se vratim na klupu Srbije u budućnosti. Želim vam svima mnogo sreće“, dodao je Mihajlović i potom objavio da neće odgovarati na pitanja novinara.

Selektorski posao Mihajlović je obavljao od maja 2012. godine, a pod njegovim vođstvom najbolji fudbaleri Srbije nisu uspeli da se kvalifikuju za prvenstvo sveta sledeće godine u Brazilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track