RONALDO OSTAVIO IBRAHIMOVIĆA KUĆI: Portugal u Brazilu
Foto: BETA

Baraž za Svetsko prvenstvo

RONALDO OSTAVIO IBRAHIMOVIĆA KUĆI: Portugal u Brazilu

Fudbal -
Posle pobede na svom terenu sa tri gola asa Reala Portugal slavio i u Švedskoj za koju je dva gola dao Zlatan Ibrahimović

Ronaldo - Ibrahimović 4:2. Fudbaleri Portugala su sa ukupno četiri gola Kristijana Ronalda bili bolji od Švedske, koja ni na svom terenu nije uspela da ih savlada pa su posle 1:0 Portugalci slavili i u gostima 3:2.

Prvo poluvreme meča, koji su kao što se pretpostavilo obeležili Kristijano Ronaldo i Zlatan Ibrahimović bilo je bez šansi, a u nastavku je as Reala, iz kontre doveo Portugal u vođstvo.

Tek onda mu je uzvratio Ibrahimović, i to sa dva gola za četiri minuta. Prvo je nakon kornera zakucao glavom loptu u mrežu, a onda je iz slobodnog udarca sa 17 metara loptu silovito uputio u golmanov ugao po zemlji, a Patrisio nije stigao ni da reaguje, i Švedskoj je u tom trenutku nedostajao gol za Mundijal.

Posle toga je Ronaldo vratio vođstvo u ukupnom rezultatu, a akcija je bila repriza prvog pogotka. Lopta mu je servirana za trk ka golu i sigurnu egzekuciju.

Nije se tu zaustavio, postigao je het-trik kada je obišao Isaksona, i izjednačio se sa Pauletom na prvom mestu liste strelaca u reprezentaciji sa 47 golova.

http://www.youtube.com/watch?v=ucAd9wrw4Lg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track