TEŽAK POSAO: Stojanović osedeo na Zvezdinoj klupi
Foto: Saša Pavlić

Nije lako biti trener na Marakani

TEŽAK POSAO: Stojanović osedeo na Zvezdinoj klupi

Fudbal -
Usled velikog stresa trener crveno-belih za pet meseci vidno ostario

Uprava na potezu.Trenerski posao u Crvenoj zvezdi za samo pet meseci vidno je ostario Slavišu Stojanovića (44). Veliki stres tokom polusezone, problemi sa upravom, igračima i navijačima uticali su na Srbina sa slovenačkim pasošem, pa se još jednom potvrdilo pravilo da nije lako biti trener crveno-belih.Završio u bolnici- Sve što se dešavalo tokom polusezone ostavilo je traga na meni. Pitate me za sede... Uh... To je majka priroda, protiv nje ne možeš. Mislim da sam još i super prošao kad se setim koliko je stresova bilo. Mogao sam i bez kose da ostanem - nasmejao se Stojanović i dodao:- Nikome u Zvezdi nije bilo lako. Nekoliko puta sam išao kod lekara, a jednom sam bio i u bolnici.Slaviša Stojanović juče je sa saradnicima odradio poslednji trening u polusezoni, a prozivka bi trebalo da bude posle Božića, najverovatnije 10. januara.Poslednji trening- Bio je to relaksacioni trening. Atmosfera je bila opuštena i simpatična. Igrači idu na odmor, ali svaki će dobiti poseban program po kojem će raditi. U narednim danima pričaću s predsednikom Džajićem o svom statusu. Iako mi je odmor potreban kao Sahari voda, strpljivo čekam. Kad sam dolazio, upravi sam rekao da se možemo razići u decembru ako ne budu zadovoljni mojim radom. Neka oni odluče - jasan je Stojanović.

IskrenoDAO SAM SEBE CELOGPosle Vladimira Petrovića Pižona i uspeha iz 2009. godine, Slaviša Stojanović je najviše postigao sa Zvezdom ako se pogledaju statistika i osvojeni bodovi.- Uprkos svim problemima, dao sam celog sebe Zvezdi. Radio sam odgovorno i pošteno. Kad se samo setim juna i početka priprema, pa dolazaka igrača u avgustu, povreda i činjenice da smo u sezonu ušli bez štopera... Bilo je potrebno vreme da se sve to složi - kazao je Stojanović.

Iz SlovenijeSTIŽE KONDICIONIAko ostane na klupi Crvene zvezde, Slaviša Stojanović će dovesti kondicionog trenera iz Slovenije:- Imam svoj sistem i znam šta nam fali. Sarađivao sam s jednim čovekom sedam godina i želim ga u Zvezdi. Treba još da utanačimo dogovor, a s njim u stručnom štabu ekipa će biti moćnija na proleće.

S: 7. 12. 2013.ZVEZDA - VOJVODINAPoslednji meč jesenjeg dela sezone u Superligi27. 6. 2013. POČETAK PRIPREMAStojanovićev prvi trening u Termama Čatež

Poseta MarakaniDŽAJIĆ UGOSTIO „GASPROM“Rukovodstvo Crvene zvezde s Draganom Džajićem i Nebojšom Čovićem na čelu juče je na Marakani ugostilo čelnike „Gasproma“. Predsednik kluba Džajić je sa Aleksandrom Djukovom, predsednikom menadžmenta „Gasprom njefta“ i ruskog Zenita, razgovarao o dosadašnjoj saradnji, ali i mogućnosti da se ona proširi.Džajić je takođe pokušao da pronađe rešenje za povratak Aleksandra Lukovića u Zvezdu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track