DVOSTRUKA IGRA: Nikolić izdao Vošu

Trener se dogovorio s Partizanom

DVOSTRUKA IGRA: Nikolić izdao Vošu

Fudbal -
Znam da se naš bivši trener pre kraja prvog dela sezone sastao s Đurićem, što sam mu u lice rekao, tvrdi Butorović; Bio sam odsutan desetak dana kad se sve ovo izdešavalo

Mala je ovo zemlja.Predsednik Skupštine Fudbalskog kluba Vojvodina Balša Butorović u razgovoru za Kurir izjavio je da zna da se, sada već bivši trener Novosađana, Marko Nikolić sastao s predsednikom Partizana Draganom Đurićem. Butorović ističe da ne zamera Nikoliću što je napustio klupu Vojvodine, već činjenicu da ga nije na vreme obavestio o sastanku s prvim čovekom kluba iz Humske.Fotografije u telefonuDobro upućeni u situaciju kažu da je Balša Butorović na sastanku pokazao Marku Nikoliću fotografije iz telefona na kojima su bivši trener Vojvodine i predsednik Partizana.- Znam da se Marko Nikolić sastao s Draganom Đurićem pre kraja polusezone. Ništa mu ne zameram, osim činjenice da bi bilo ljudski da nas je obavestio o tome. Jer, ipak ovo nije Amerika, već Srbija i Beograd je veoma blizu Novog Sada. Sve što želite možete vrlo brzo da saznate - rekao je Balša Butorović za Kurir i dodao:- Bio sam odsutan desetak dana kad se sve ovo izdešavalo. Razumem da čovek traži najbolju ponudu za sebe i to je u redu. Opet ponavljam, trebalo je samo na vreme da nas obavesti o tome šta radi.Nemamo novacOsim Marka Nikolića, o kome se spekuliše da preuzima klupu Partizana od Vuka Rašovića, Vojvodinu je juče napustio i kapiten Miroslav Vulićević, čije se ime takođe pominje kao pojačanje beogradskih crno-belih.- Kad je o Vulićeviću reč, on je tražio povećanje vrednosti ugovora. Mi smo, naravno, želeli da ga zadržimo, ali problem je što nismo hteli da mu obećamo iznos koji je tražio ako to ne možemo da ispoštujemo. Ni njemu ništa ne zameram. Vulićević ima porodicu i mora da razmišlja o novcu. Dobar je igrač i vredi i više nego što je od nas tražio - zaključio je Balša.

Slobodan u izboruVULIĆEVIĆ IDE U PARTIZANFudbaler Miroslav Vulićević juče je zvanično napustio Vojvodinu, a o selidbi u Beograd i prelasku u Partizan trebalo bi da odluči u narednim danima. Moguće je i da se otisne u inostranstvo.- Verujte mi da još nisam razgovarao ni sa jednim klubom, pa ni s Partizanom. Sve će biti jasno u narednih desetak dana - kazao je Vulićević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track