NADMOĆNI: Kadeti Srbije razbili Hrvatsku

Prijateljska utakmica

NADMOĆNI: Kadeti Srbije razbili Hrvatsku

Fudbal -
U pobedi od 4:1 posebno su se istakla dvojica napadača, Luka Jović iz Crvene zvezde i Ivan Šaponjić iz Partizana koji su postigli po dva pogotka, a pri tom su asistirali jedan drugome kod svakog od njih

Kadetska reprezentacija Srbije (igrači do 17 godina) ubedljivo je savladala vršnjake iz Hrvatske 4:1 (1:1), u prvoj od dve prijateljske fudbalske utakmice u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.Posebno su se istakla dvojica napadača, Luka Jović iz Crvene zvezde i Ivan Šaponjić iz Partizana koji su postigli po dva pogotka, a pri tom su asistirali jedan drugome kod svakog gola.Hrvatska je neočekivano povela, poluvolejom Vlašića sa ivice kaznenog prostora u 19. minutu, a dva minuta kasnije Luka Jović je izjednačio evrogolom, nakon sjajnog centaršuta Šaponjića. U poslednjih 15 minuta su se Šaponjić i Jović utkrivali ko će postići lepše i efektnije golove, a ko bolje asistirati saigraču.Srbija je mogla da pobedi i sa ubedljivijom razlikom, jer je Mijailović pogodio prečku u 58. minutu.Revanš utakmica istih rivala, odigraće se u petak, 13. decembra od 11 sati, i to će biti poslednja provera ove generacije u 2013. godini.

Elitna runda kvalifikacija za EP 2014 održaće se od 26. do 31. marta u Srbiji, gde će rivali „orlićima“ biti Nemačka, Gruzija i Republika Irska.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track