POTRESNO: Mesi poklonio dres hrvatskom dečaku (16) obolelom od leukemije
Foto: 24sata.hr

Bori se za život

POTRESNO: Mesi poklonio dres hrvatskom dečaku (16) obolelom od leukemije

Fudbal -
Lovrić bije bitku za život, a u tome mu je puno pomogao njegov idol Lionel Mesi koji mu je uslišao želju i poslao dres sa potpisom svih prvotimaca Barselone

BJELOVAR - Perspektivna fudbalska karijera Mirka Lovrića (16), kapitena kadetske ekipe FK "Slaven Belupo" iz Bjelovara, brutalno je prekinuta pre nekoliko meseci kada se saznalo da je oboleo od leukemije. Lovrić se trenutno leči u poznatoj bolnici "Rebro" u Zagrebu, a nedavno je dobio na dar poklon koji je želeo.

Lovrić bije bitku za život, a u tome mu je puno pomogao njegov idol Lionel Mesi koji mu je uslišao želju i poslao dres sa potpisom svih prvotimaca Barselone.

Bjelovarski fudbaler nosi nadimak "mali Mesi" zbog svog umeća na terenu, a pored dresa Mesija dobio je i dres Dinama iz Zagreba za koji navija.

"Ovi darovi su pokazali da su pored moje porodice i osoblja bolnice, kojima se zahvaljujem što bdiju uz moj krevet i mnogi nepoznati ljudi misle na mene i moje zdravlje što me posebno raduje. Stoga se svim dobrim ljudima zahvaljujem jer svaka reč podrške puno mi znači. No, da se niko ne uvredi, ipak mi je najdraži dres Mesija i poruka da što pre ozdravim", prenela je za 24sata.hr Mirkovu poruku njegova sestra Iva, koja će bratu darovati koštanu srž kada dođe vreme za operaciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track