ZVEZDA ODLUČILA: Smenjen sportski direktor Zoran Stojadinović
Foto: Dado Djilas

Očekivana odluka

ZVEZDA ODLUČILA: Smenjen sportski direktor Zoran Stojadinović

Fudbal -
Do kraja šampionata predsednik Dragan Džajić baviće se rešavanjem sportskih pitanja, naredni prelazni rok radiće samo on

Otišao Stojadin...Odbor za hitna pitanja Crvene zvezde odlučio je da se zahvali na saradnji Zoranu Stojadinoviću i da ga razreši dužnosti sportskog direktora. Ovakav epilog bio je očekivan ako se zna da su prethodnih dana najiskusniji igrači Nikola Mijailović, Milo Ninković, Nenad Milijaš, Boban Bajković i Dragan Mrđa podigli svoj glas protiv Stojadinovića optužbom da se bavio spletkama i da je tako ugrožavao jedinstvo ekipe.Odluku su jednoglasno doneli svi članovi Odbora, koji čine predsednik Dragan Džajić i potpredsednici Ivica Tončev, Slaviša Kokeza, Nebojša Čović i Branko Radujko kao pridruženi član. Kako Kurir saznaje, uprava crveno-belih neće dovoditi zamenu za Stojadinovića, iako se prethodnih dana spekulisalo u medijima s imenima nekih bivših igrača. Sve obaveze oko prelaznog roka preuzeće na sebe prvi čovek kluba, dok će se potpredsednici Kokeza i Tončev posvetiti saniranju teške materijalne situacije, iz koje klub nikako ne izlazi.Zanimljivo je da su sastanku prisustvovali Ninković, Mrđa i Bajković, koji su od glavnih ljudi u upravi tražili da čuju kad će početi uplata zaostalih zarada i plan i program zimskih priprema.(S. R.)

Odlučni... Članovi odbora za hitna pitanja
Odlučni... Članovi odbora za hitna pitanja

Nema suzaDIREKTOR BEZ REZULTATAZa Stojadinovićem neće mnogo suza poteći jer će ga pamtiti po neuspešnim kupovinama igrača, dok prodaje gotovo da nije ni bilo. Po dolasku na funkciju prošle zime angažovao je Daudu i Garida zbog kog je na kraju Srđan Mijailović zatražio raskid ugovora i crveno-bele ostavio bez očekivanog obeštećenja. Ništa bolji potez nije bio ni dolazak Sa Pinta, čija je taktika u ključnom derbiju s Partizanom doživela totalni debakl i rezultirala gubitkom titule.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track