Dragan Đurić: Mijatoviću, pomozi svom Partizanu ove zime!
Foto: Dado Djilas

Partizan doveo dva fudbalera, hoće još tri

Dragan Đurić: Mijatoviću, pomozi svom Partizanu ove zime!

Fudbal -
Predsednik crno-belih Dragan Đurić nada se da će bivši as ubediti mladog centarfora Đurđevića da pređe u Humsku

Renoviranje u toku.Predsednik Partizana Dragan Đurić zadovoljan je urađenim poslom u zimskom prelaznom roku, koji zvanično počinje posle novogodišnjih praznika. Dosad su tim pojačali zadnji vezni igrač Nikola Drinčić i desni bek Miroslav Vulićević, a očekuje se dolazak najmanje još tri fudbalera, posle čega se može reći da su crno-beli izvršili temeljnu rekonstrukciju tima. Najveće pojačanje mogao bi da bude mladi Uroš Đurđević, u vezi sa čijim transferom se očekuje pomoć Predraga Mijatovića.- Veoma sam zadovoljan što smo uspešno završili pregovore s Miroslavom Vulićevićem. Reč je o iskusnom igraču, najboljem u zemlji na svojoj poziciji. Uradili smo dobar posao do ovog trenutka, ali pravi nas tek očekuje - rekao je Đurić za Kurir.Kakve su šanse da dođe Uroš Đurđević?- Radimo na tome da nas pojača. U kontaktu smo s Predragom Mijatovićem, koji gaji prijateljske veze s braćom Lemić, zastupnicima mladog fudbalera, i nadamo se da će nam i on pomoći.Da li će još neko iz Vojvodine pojačati vašu ekipu?- Znam da se mnogo govori o angažovanju Petra Škuletića i Branislava Trajkovića. Videćemo... Cilj nam je da dovedemo još po jednog špica, štopera i veznog igrača. Napravićemo odličnu ekipu ako nam pođe za rukom da uradimo sve što smo zamislili, siguran sam u to - zaključio je Đurić.Da li imate kompleks Nenada Bjekovića kao što vaš nekadašnji prijatelj i saradnik tvrdi u jednim novinama?- Stvarno ne znam šta bih rekao o tome. Pa, gde se vidi da sam iskompleksiran kad mu ime nigde nisam pomenuo četiri godine. Neću da učestvujem u tim pričama, a predložio bih i drugima da isto postupe. Ajde da vidimo šta ko može da uradi i da pomogne Partizanu, od prepucavanja niko neće imati koristi - tvrdi Đurić.(D. P.)

Za Partizan... Mijat i Uroš
Za Partizan... Mijat i Uroš

ZavršenoMIROSLAV VULIĆEVIĆ POTPISAOMiroslav Vulićević, desni bek Vojvodine (28), postao je juče drugo pojačanje šampiona u ovom prelaznom roku, pošto je u prostorijama FS Beograda parafirao ugovor sa crno-belima na tri i po godine. Odlučio je da nosi dres s brojem četiri na leđima.

Otimaju ga „večitom rivalu“PARTIZAN ŽELI VEŠOVIĆA!Čelnici FK Partizan već su kontaktirali s bivšim igračem Crvene zvezde Markom Vešovićem, koji je nedavno dobio raskid ugovora s crveno-belima. Novi trener crno-belih Marko Nikolić najveći je zagovornik te ideje, pošto 22-godišnjeg brzonogog igrača vidi kao idealno rešenje za tim koji planira za proleće.Želja Partizana da dovede Vešovića nije od juče, pošto su u Humskoj pokušali da ga „otmu“ Zvezdi i prošlog leta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track