Bratislav Gašić: Ne guram Milana u Zvezdu
Foto: Dado Djilas

Funkcioner SNS želi da zaštiti sina od spekulacija

Bratislav Gašić: Ne guram Milana u Zvezdu

Fudbal -
Milan je došao u Zvezdu koju voli da se izbori za ugovor, kaže njegov otac Bratislav

Milan Gašić nije kriv što mu je otac politički funkcioner, došao je pošteno na probu u Crvenu zvezdu, nije bilo nikakave protekcije, tvrdi za Kurir njegov otac Bratislav Gašić, potpredsednik SNS i gradonačelnik Kruševca.

Dolazak mladog fudbalera pod velom tajne u Crvenu zvezdu na prozivku pred zimske pripreme i činjenica da su u klubu pokušali da sakriju njegovo pojavljivanje izazvalo je medijske spekulacije. Čak su nesrećnog dečaka pojedinci nazvali novim fantomom na Marakani i momkom kojeg gura moćni otac.

"Sramota je kako su neki mediji razapeli Milana. Sa moralnom odgovornošću tvrdim da ne stojim iza njega, niti ga guram. Imam trojicu sinova, svi igraju fudbal. Milan je štoper, ima 19 godina, bivši je pionirski i kadetski reprezentativac Srbije. Bio je u Zemunu kod Bunjevčevića. Imao je povredu koju je izlečio. Došao je u Zvezdu koju voli da se izbori za ugovor.To što sam ja na visokoj funkciji u javnom životu ne znači i da ga protežiram, niti mi je to ikada palo na pamet", rekao je Bratislav Gašić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track