ŠAMPION UPALIO MOTORE: Partizan počeo pripreme, cilj sedma uzastopna titula
Foto: Partizan.rs

Radno u Teleoptiku

ŠAMPION UPALIO MOTORE: Partizan počeo pripreme, cilj sedma uzastopna titula

Fudbal -
Za razliku od prethodnih godina fudbalere nije pozdravio predsednik Dragan Đurić, već potpredsednik Mile Jovičić. Đurić je ranije jutros obišao igrače, a potom je otišao zbog unapred dogovorenih obeveza

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana okupljanjem u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu počeli su danas pripreme za prolećni deo sezone u kojoj će glavni cilj biti osvajanje sedme uzastopne titule prvaka Srbije.

Ekipu je dočekao novi trener Marko Nikolić, a na okupljenju su bila i četvorica novajlija - Branislav Trajković, Miroslav Vulićević, Nikola Drinčić i Petar Škuletić.

Na prozivci se pojavio 31 igrač, među kojima su dvojica članova Teleoptika Dejan Georgijević i Matija Ljujić.

Za razliku od prethodnih godina fudbalere nije pozdravio predsednik Dragan Đurić, već potpredsednik Mile Jovičić. Đurić je ranije jutros obišao igrače, a potom je otišao zbog unapred dogovorenih obeveza.

"Napravili smo korektan posao u prelaznom roku do sada, ali on još nije završen. U sportu je jedina istina ona na terenu. Ne treba sada da pravimo svečarsku atmosferu i nemamo još ništa da proslavljamo, jer se titula osvaja na terenu. Pred nama je 15 utakmica u prolećenom delu šampionata, znamo šta nam je činiti. Moramo svi da živimo za zajednički cilj", rekao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana će u Beogradu boraviti do 21. januara, onda putuju na prvi deo priprema u Belek gde će ostati 10 dana i odigrati tri prijateljske utakmice.

Crno-beli 5. februara ponovo idu u Tursku, gde ih čekaju četiri prijteljska meča od kojih je poslednji generalna proba sa Šahtjorom iz Donjecka.

"Rukovodstvo kluba je na kraju prvog dela sezone donelo dve važne odluke, da angažuje novog trenera Marka Nikolića i da pojača konkurenciju u timu dovođenem kvalitetnih igrača i kvalitetenih ljudi. Time smo hteli da uputimo jasnu poruku da je osvajanje titule prioritet, ali i da želimo ozbiljniji iskorak u Evropi. Verujem da ćemo zajedno ostvariti ciljeve i da ćemo moći da zakažemo novo šampionske slavlje u maju", rekao je Jovičić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track